A Harry Potter feminista írónője inkább a börtönt választja, mint eleget tegyen a felforgató LMBTQP-lobbi elvárásainak

J. K. Rowling egy posztban fejezte ki ismét a nemtetszését az agresszív LMBTQP-lobbi degenerációival szemben. A feminista írónő már jó ideje harcban áll a deviánsokkal, amiért nem hajlandó elfogadni a “transznemű nők is nők, degenerációt.

Kövesd Telegram csatornánkat

Kövesd Telegram csatornánkat. Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

J.K. Rowling, az LMBTQP-lobbi körében nagy port kavaró poszjában egy képet tett közzé, amelyen az

“Ismételd utánunk: a transz nők is nők”

felirat olvasható egy falra vetítve, Rowling kommentárja pedig a következő: “Nem.”

A poszt alatt egy felhasználó azt írta: “Szavazz a Munkáspártra, kapj két évet“. A megjegyzés a munkáspártiak által javasolt, a LMBTQP-ellenes “gyűlölet-bűncselekmények” elleni hihetetlenül eltúlzott fellépésre utal.

Október 7-én a liverpooli Nemzeti Női Konferencián Anneliese Dodds, Oxford East képviselője ugyanis megígérte, ha a Munkáspárt kerül hatalomra a következő parlamenti választásokon, akkor

keményen fellépnek a LMBTQP-ellenes gyűlölet-bűncselekményekkel szemben.

Dodds szerint az ilyen “bűncselekményekért” felelős személyek “szigorúbb büntetést fognak kapni, mint amit megérdemelnek“, amin meg sem lepődünk, hiszen manapság általában a normális embereket sújtják azért, amiért kimondják az igazságot.

Rowling azonban az eredeti posztjára adott válaszában azt írta:

Boldogan vállalok két évet, ha ránk erőltetik, hogy mit mondhatunk és kényszeredetten tagadják a nemekkel kapcsolatos valóságot. Én mondom, várom a bírósági ügyet. Sokkal jobban fogok szórakozni, mint valaha is a vörös szőnyegen.

Dodds ígérete a LMBTQP-ellenes “gyűlölet-bűncselekmények” elleni fellépésről azt követően hangzott el, hogy a Belügyminisztérium közzétette 2022-2023-as statisztikáit, amelyek szerint az agresszív LMBTQP-lobbi ellen megnyilvánuló normalitáspárti fellépések száma 11 százalékkal nőtt Angliában és Walesben.

2023 februárjában Rowling a The Witch Trials of J. K. Rowling című podcastban mndta el a transzneműekkel kapcsolatos ellentmondásos nézeteit. A polkorrektségre való törekvését, azonban jól mutatja a feminista írónőnek, hogy elmondta, nem akart senkit felháborítani “transzellenes”, azaz a normalitáshoz közelebb álló nézeteivel, és ragaszkodott ahhoz, hogy “mélységesen” félreértették.

Ennek ellenére Rowling továbbra is az egyik legmegosztóbb és legvitatottabb személyiség az Egyesült Királyságban, ami ismét jól mutatja, hogy a forradalom mindg felfalja saját gyermekeit.

Terjed az elmebaj – Egy újabb országban lett férfi a legszebb nő

LMBTQP témában nyitott érzékenyítő részleget egy Szegedi könyvtár

(Humen – Szent Korona Rádió)