Bekapcsolódott a Hezbollah is az Izrael elleni harcokba

Hezbollah harcosok egy szíriai keresztény templomban

Ma reggelre a Hezbollah csapatai is megindultak Libanon felől. 

KÖVESSÉTEK TELEGRAM CSATORNÁNKAT,
AHOL EXKLUZÍV VIDEÓKAT, ÉS A LEGFRISSEBB FEJLEMÉNYEKET KÖZÖLJÜK!

A Hezbollah a következő közleményt adta ki:

“Isten nevében, aki a legkegyelmesebb, a legkegyesebb.

Engedélyt kaptak a harcra a ahrcosok, mert sérelem érte őket, és Allah valóban képes győzelmet adni nekik.

A megszállt libanoni földünk fennmaradó részének felszabadítása felé vezető úton, a győztes palesztin ellenállással és a rendíthetetlen és hősies palesztin néppel való szolidaritás jegyében az Iszlám Ellenállásban Hajj Imad Mughniyeh mártírparancsnok csoportjai támadást hajtottak végre ezen a vasárnapon. 2023. október 8-án a megszállt libanoni Shebaa Farms régió három cionista megszállási helyszínét céloztuk meg. Ezen  helyek közé tartozik egy radar, a Zabdin és a Ruwaisat, amelyek jelentős számú tüzérségi lövedéket és irányított rakétát használnak, ami közvetlen találatokat eredményez ezeken a helyeken. A győzelem csak Istentől származik, a Mindenhatótól, a Bölcstől.”

A Hezbollah központi katonai médiája közzétett egy felvételt, amelyen a harcosai aknavetővel és tüzérséggel lőnek az Izraeli Védelmi Erők (IDF) katonai objektumai felé, beleértve a Sheeba Farms/Mount Dov-i radarállomást.

Figyelemre méltó, hogy a Hezbollah harcosai nagyon jól felszereltnek tűnnek, akárcsak a korábban látott izraeli SOF.

A Hezbollah harcosai évtizedek óta harcolnak a Közel-Kelet békéjét feldúlók ellen. Beleértve itt mind a cionistákat, mind az iszlám antitradicionális, erőszakos ágához tartozó különböző terrorcsoportokat, de főleg az ISIS-t. Meg kell itt jegyeznünk azt is, hogy az ISIS ellen is ők léptek fel először hatásosan. A Hezbollah vezetője (Hassan Nasrallah) többször is felszólított a világ istentagadó, és zsidó vezetői elleni harcra! Mindemellett a síita milícia kereszténybarátként ismeretes, nyilatkozataikból egyértelműen láthatjuk is, hogy ezt az irányvonalat követik.

Alexander Dugin: eszkatologikus értelmezés nélkül a helyzet megmagyarázhatatlan

(Lebanese News and Updates és Bellum Acta nyomán Szent Korona Rádió)