Elképesztő cigányjárgányt fogtak a rendőrök Losoncon

A besztercebányai rendőrök egy félelmetesen rossz műszaki állapotban lévő autót kaptak gyorshajtáson. A fantáziát meghaladó bontószökevény volánjánál egy olyan “fiatalember” ült, akinek nincs is jogosítványa. A képek egyértelműek: cigányok közlekedtek így.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A szlovák rendőrök Losoncon mérték a sebességet csütörtökön, amikor a mérőeszközük képernyőjén azt látták, hogy egy autós a megengedett 50 kilométer/óra helyett 77-tel „száguldott”.

A gyorshajtó megállítása után a járőrök nagyot néztek, erre a látványra nem voltak felkészülve. A speciális „kabrióról” sok mindent el lehet mondani, azt viszont biztos nem, hogy azzal biztonságosan lehet közlekedni az utakon.

Mint látható, az autónak nem volt teteje, se ajtaja, de az egyéb hagyományos karosszériaelemek (például az első lökhárító) is hiányoztak róla. Az már csak hab a tetején, hogy rendszáma sem volt a járgánynak.

A szlovák rendőrség tájékoztatása szerint az autót vezető 25 éves férfi nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel. A sofőr ellen büntetőeljárás indul, írja a bumm.sk nevű szlovákiai magyar hírportál.

(Bumm, Index nyomán Szent Korona Rádió)