A nemváltó klinikák borzalma – Maradandó károsodást okozó gyógyszerekkel kezelik a gyerekeket

Egy utahi nemi klinika visszafordíthatatlan nemváltó eljárásokat hajt végre kiskorúakon annak ellenére, hogy sok gyógyszerük nem rendelkezik FDA jóváhagyással, így ezek maradandó mellékhatásokat, és tartós fizikai változásokat, többek között sterilitást is okozhatnak.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Az America First Legal által megszerzett dokumentumok szerint a maradandó mellékhatásokkal járó gyógyszerek és nemváltoztató eljárások közül sok nem rendelkezik FDA jóváhagyással, mégis kiskorúakat kezelnek ilyen módszerekkel. Ezek közé tartozik a hormonpótló terápia, a pubertásblokkolók használata, valamint olyan műtétek, mint a masztektómia, a vaginoplasztika, a falloplasztika és a metoidiplasztika.

Annak ellenére, hogy tisztában vannak a következményekkel, a Utah-i Egyetem nemi klinikája ezeket a nemváltoztatü gyógyszereket kiskorúaknak is beadja.

A Utah-i Egyetem feminizáló terápiás lehetőségeiről fellelhető információk szerint az ösztrogén használata biológiai férfiaknál néhány maradandó változást okozhat a testen, beleértve a mellkas kitágulását és számos olyan változást, amelyek nem teljesen visszafordíthatók.

A dokumentum szerint a feminizáló terápiás lehetőségek kockázatai közé tartozik a magas vérnyomás, vérrögök, szívbetegségek, cukorbetegség, máj- és vesebetegség, az agyalapi mirigy nem rákos daganatai, epekő, mellrák, fejfájás és migrén kialakulása, valamint a termékenység elvesztése.

A kockázatok között szerepel a visszafordíthatatlan mellnövekedés is, annak ellenére, hogy a transznemű aktivisták és a demokrata törvényhozók folyamatosan azt állítják, hogy ezek a kezelések visszafordíthatók. A beleegyező dokumentumok aláírásakor a kiskorúaknak tudomásul kell venniük, hogy ezek az eljárások a herék és az éretlen spermiumok maradandó zsugorodását okozhatják, ami meddőséget okozhat.

Ezenkívül a kiskorúaknak tudomásul kell venniük, hogy az ösztrogén szedése szívrohamot, tüdőembóliát és halálhoz vezető stroke-ot okozhat.

A Utah-i Egyetem maszkulinizáló terápiás lehetőségeiről szóló dokumentumában pedig azt állítják, hogy a biológiai nőként történő tesztoszteronszedés állandó mellékhatásai a fejbőrszőrzet csökkenését, mélyebb hangot, arc- és testszőrzet növekedését és a klitorisz megnagyobbodását eredményezhetik.

A klinika megjegyzi, hogy az FDA nem hagyta jóvá a tesztoszteron használatát nemi megerősítő hormonterápiára, és hogy használata növeli a szívbetegségek, a cukorbetegség, a májbetegségek, a magas koleszterinszint, a vörösvértestek számának növekedése, a fejfájás és a migrén, az érzelmi változások és a meddőség kockázatát.

Ami a pubertásblokkolókat illeti, a klinika elismeri, hogy csökkent csontsűrűséget okozhatnak, és hozzáteszi, hogy hiányoznak a hosszú távú tanulmányok a pubertásblokkolók agyfejlődésre gyakorolt hatásáról.

Több ezer nemátalakító műtétet végeztek 18 évnél fiatalabbakon

Transzféreg: Méh átültetést szeretne, csak azért, hogy utána abortálhassa a gyermeket

(V4NA nyomán Szent Korona Rádió)