Mexikó összes államában legalizálták a magzatgyilkosságot

Továbbra is azon helyzet áll fönn, hogy a balliberális propaganda nyomására a társadalmak nagy része a magzatok életének kioltását egyszerűen nem találja erkölcstelennek és pláne nem bűncselekménynek. Most Mexikó is beállt azon országok közé, akik legálissá tették az abortuszt.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Mexikó legfelsőbb bírósága országszerte dekriminalizálta a magzatgyilkosságot.

Az ítéletet két évvel azt követően hozták meg, hogy az ország északi részén található Coahuila államban egy bíróság kimondta, a “terhesség megszakítását” – értsd: a még meg nem született kisbabák megölését – büntető intézkedések alkotmányellenesek. Ezt követve most mind a 32 államban legálissá tették az abortuszt.

Latin-Amerikában és Dél-Amerikában egyébként a korábbiakhoz képest egyre több helyen engedélyezett a magzatgyilkosság, például Kolumbiában, Kubában, Uruguayban és Argentínában is így van, azonban Javier Milei argentin elnökjelölt pont a betiltása mellett kampányol. Reméljük, hogy ez a tendencia nem folytatódik, és egyre többen lesznek, akik felveszik a kesztyűt az életellenes propagandával szemben, valamint nem hagyják, hogy a magzati korban lévő kisbabák meggyilkolását dekriminalizálják.

Abortuszpárti feministát állít példaként a gyermekek elé a McDonald’s

Az ördög szócsöve lett Demi Lovato? „Abortusz-himnuszt” írt az életellenes propagandának

(24.hu nyomán Szent Korona Rádió)