Továbbra is fokozódik a védett növény – védett állat dilemma – Azaz transzok vs. feministák

Eljött az a korszak, amikor a liberális feministákat kezdi felfalni a saját forradalmuk az LMBTQP lobbi, azon belül is a transzneműek által. Sőt, a transzok meg is alkották már a saját gúnyszavukat a feministákra…

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

“A TERF, vagyis ‘transz-kirekesztő radikális feminista’, egy olyan kifejezés, amelyet a radikális baloldaliak használnak olyan nők becsmérlésére, akik nem akarják, hogy a biológiailag férfi, de magát transznemű nőnek valló emberek betolakodjanak a női nem számára elkülönített terekbe, például a mosdóba.”

Ezek szerint az egyik elmebeteg társaság – a radikális feministák, akik a világot egy nagy férfi-nő háborúnak képzelik, amiben a nőknek győzniük kell, mégpedig úgy, hogy feladván saját attribútumaikat társadalmi értelemben férfivá válnak – most szembe találta magát egy még elmebetegebb csapattal, akik szerint ha egy férfi nőnek vallja magát, azzá is válik, tehát egy tisztességes feminista értük is küzd.

A tisztességes feministák szerint viszont nem. Ha elbizonytalanodnánk, vajon woke-ul melyikük a menőbb, azt onnan tudjuk meg, hogy mindig a nagyobb baromság mögött áll a felvilágosult korszellem, tehát ez esetben a transzok a nyerők.

Ha azt hittük, ez még nem gyűrűzött be Magyarországra, nagyon tévedünk, mert a TERF-ek térnyerése miatti aggódás idehaza sem újkeletű. Már “2016 első felében jelentek meg hasonló megnyilatkozások”, de valahogy elkerülte a figyelmünket. Ezek a galád TERF-ek olyanokat vallanak, mint hogy a “transz nők férfiak, akik nőként élnek. A transzokat kizáró radikális feminizmus a gyűlölet nyílt üzenetét hirdeti”, sőt a legvadabbak még a transz nők létezését is tagadják, azt állítva, hogy azok valójában “öngyűlölő meleg férfiak”.

Az embernek az az érzése, hogy egy kis bepillantást nyert a Brian életé-ből ismert civódásba, a Júdeai Nemzeti Front és a Júdea Népe Front közötti adok-kapokba, egy számunkra eddig teljesen rejtve maradt virtualitásba.”

LMBTQP-lobbi fiataloknak a Szigeten – Jézus transzneműségét is bizonygatják a felforgatók

Olaszország nem engedi a “transzneműeket” a szépségversenyen indulni – A hollandokkal ellentétben

(Vadhajtások nyomán Szent Korona Rádió)