Rendőrök megöléséről éneklő antifa zenekar frontemberével lépett fel a Carson Coma

Riger János, a Böiler nevű szélsőbaloldali együttes énekese a Carson Coma egyik videóklipjében is szerepel – írja a Magyar Jelen

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A februári erőszakos antifa támadások során a magyarországi szélsőbaloldaliak – külföldi elvtársaikkal kiegészülve – megmutatták, hogy amint lehetőségük nyílik rá, csoportosan, viperákkal és egyéb eszközökkel felfegyverkezve vernek félholtra általuk jobboldalinak vélt magyar embereket. Ez történt Gazdagréten is, ahol egy bakancsot, terepmintás nadrágot és tarsolyt viselő járókelőre rontottak rá és verték össze a nyílt utcán.

Azóta pedofilgyanú is felmerült a szélsőbaloldalon: az Antifához ezer szálon kötődő, Jámbor András vezette Szikra Mozgalom egyik aktivistájának, D. Krisztinának az élettársáról kiderült, hogy nagyjából 70 ezer gyermekpornográf felvételt tárolt a számítógépén. Miután a rendőrség eljárást indított a férfi ellen, öngyilkos lett. A történet itt azonban még nem ér véget, az Exxpress.at osztrák hírportál információi szerint a videók egy részét (melyeken az látható, amint egészen fiatal, esetenként egy-két éves gyerekeket bántalmaznak és erőszakolnak meg) abban az ingatanban vehették fel, ahol D. Krisztina és a pedofilügybe keveredett élettársa lakott.

A fentiek tükrében több mint érdekes, hogy

a fiatalok körében rendkívül népszerű Carson Coma zenekar a Böiler nevű antifa együttes frontemberével, Riger Jánossal közösen lépett fel a Budapest Parkban még június 15-én.

Sőt, Riger a Carson Coma Feldobom a követ című dalának videóklipjében is szerepel.

Riger János a Feldobom a követ című szám klipjében. Forrás: YouTube/Carson Coma

Ami pedig a munkásságát és a gondolatvilágát illeti, a Böiler Rendőrökön bosszút állni című dalában így énekel:

„Jó volna egyszer bosszút állni, / Rendőrökbe kést szurkálni. / Gyűrűs kézzel pofán baszni, / Dögöljön meg mind!”

Valamint hitet tesz amellett, hogy a fia rendőrgyilkos lesz:

„Eltelik majd sok-sok év, / És jön egy újabb nemzedék. / Rendőrgyilkos lesz a fiam, / Jól dolgozik és pontosan.”

Ugyancsak a Carson Coma és az Antifa közötti kapcsolatot erősíti, hogy a zenekar billentyűse, Kun Bálint tagja a Csaknekedkislány nevű együttesnek is. A Csaknekedkislány politikai elköteleződéséről sokat elárul, hogy az egyik videóklipjüket a hírhedt budapesti antifa kocsmában, a Gólyában forgatták, valamint felléptek volna a Szikra Mozgalom bodajki táborában (amit végül mások mellett a Magyar Jelen nyomására visszamondott a létesítmény tulajdonosa).

Azt nem tudjuk, hogy a Carson Coma tagjai maguk is azonosulnak-e a februári antifa támadásokkal, vagy éppen ők is kést szurkálnának-e a rendőrökbe, az azonban biztos, hogy már többször megnyilvánultak közéleti kérdésekben – nem éppen a konzervatív oldalon.

Két számukban, a Pók-ban és a Peti és Én-ben is megjelenik az LMBTQ-tematika, de felléptek az amerikai nagykövetségen szervezett Pride-bulin, és fotózkodtak az ugyanott kiállított szivárványos padon.

Forrás: Facebook/Carson Coma

Nemrég pedig azzal kerültek be a hírekbe, hogy a Sziget nagyszínpadán tartott koncertjükön legismertebb tagjuk, Fekete Giorgio egy „A homofóbok buzik” feliratú pólóban lépett fel.

Tízmillió forint állami támogatást kaptak

A Carson Coma által képviselt forradalmi baloldaliság hitelességét azért kicsit csorbítja az a tény, hogy a Nemzeti Kulturális Alap hivatalos honlapján fellelhető információk alapján a zenekar 2018-as megalakulása óta

közel 10 millió forint állami támogatást zsebelt be a kormányzattól.

2020-ban egy menedzsmentiroda például arra kapott potom 2,5 millió forintot, hogy az ugyancsak baloldali Csaknekedkislány előzenekaraként léptesse fel a Carson Comát, és megvalósítsa a két együttes közötti „mentori együttműködést”.

De említhetjük a „Homofóbok buzik” pólót viselő Fekete Giorgót is, aki 2021-ben 600 ezer forint alkotói támogatást kapott a Carson Coma új nagylemezének megírására, 2022-ben pedig 800 ezret a zenekar új dalainak megírására, 1 milliót az új lemez hangfelvételeire, valamint 700 ezret az együttes határon túli magyar lakta területeken való fellépéseire.

A Nemzeti Kulturális Alapot kezelő Nemzeti Kulturális Támogatáskezelő egyébként öndefiníciója szerint a

„a nemzeti és az egyetemes értékek létrehozásának, megőrzésének, valamint hazai és határon túli terjesztésének támogatása” céljából jött létre.

Hogy ebbe a szépen csengő mondatba hogy illik bele az amerikai nagykövetség LMBTQ-padján pózoló Carson Coma és a Szikra táborában (majdnem) fellépő Csaknekedkislány, azt nem tudjuk. Ahogy azt sem, hogy a magát nemzetinek és kereszténynek nevező kormányzat kultúrfelelősei miért tömnek ki milliókkal olyan zenekarokat, melyek mindennek nevezhetők, csak nemzetinek és kereszténynek nem.

Mindenesetre e-mailben kerestük a Nemzeti Kulturális Támogatáskezelőt, hogy megtudjuk, nem tartják-e problematikusnak, hogy egy olyan zenekart támogattak közel 10 millió forinttal, amely népszerűsíti az LMBTQ-t és az erőszakos Antifa-mozgalomhoz köthető személyekkel lép fel közösen? A Carson Coma sajtósánál pedig afelől érdeklődtünk, hogy a zenekar tagjai azonosulnak-e a velük egy színpadon fellépő Riger János rendőrök megöléséről szóló dalával és a februári antifa támadásokkal; valamint nem tartják-e visszásnak, hogy megalakulásuk óta közel 10 millió forint állami támogatást fogadtak el az általuk rendszeresen kritizált kormányzattól? Amint kapunk válaszokat, frissítjük cikkünket.

Horváth Tamás

(Magyar Jelen – Szent Korona Rádió) 

Megjelentek Magyarországon is az elmeháborodott vegánok, akik a tehenek megerőszakolása ellen küzdenek