HVIM: Ne videózzák a gyerekeinket!

Megvédjük a nálunk táborozó gyerekeket a társadalomra veszélyes csoportoktól – írja a HVIM közleményében. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

2023. július 28-án a badacsonytördemici strandon a Budapest Pride főszervezői közül két egyén kamerázni próbálta a Vármegyés Gyerektáborban résztvevő kiskorú fiúkat és lányokat, aminek mi rövid és határozott fellépésünkkel véget vetettünk.

Nem tűrjük, hogy a ránk bízott gyerekeket videózzák a normálistól eltérő nemi identitású egyének, ugyanis nem tudhatjuk, hogy a fürdőruhás gyerekekről készített videófelvételeknek mi lesz a sorsa. A kamerázó egyén később a sajtóban azt nyilatkozta, hogy „kvázi maguknak” rögzítették a látottakat. Nem tudjuk, hogy ez pontosan mit jelent, de kiskorú gyermekek videózása szülői engedély hiányában igenis aggodalomra ad okot az elmúlt időben napvilágra kerülő számtalan pedofilbotrány tükrében.

A két egyén viselkedése miatt, valamint a tényszerű hazudozások miatt jogi úton veszünk elégtételt a magánszemélyekkel és a hazudozó sajtótermékekkel szemben is. Az agresszíven, fenyegetőző módon fellépő leszbikus pár a táborozó gyermekek némelyikében komoly megdöbbenést és riadalmat okozott, ezért feltétlenül rendőrségi feljelentést teszünk. A jogi eljárásokról és az ügyek fejleményeiről minden esetben beszámolunk majd.

Nem hagyjuk a gyerekeket, ez nem az az ország!

Kelt: Székesfehérvár, 2023. augusztus 21.

A HVIM vezetőség nevében:

Barcsa-Turner Gábor, elnök, HVIM
Kónyi-Kiss Botond, alelnök, HVIM

(Szent Korona Rádió) 

Na kivel találkoztak a vármegyések a balatoni strandon?

“Az erdő mélyéből” – Megjelent a legújabb Duo Gladii Podcast