Keresztényeket tartanak rettegésben pakisztáni agresszív vallásellenesek

Agresszív iszlamista elemek az utóbbi időben több alkalommal bántották és megfélemlítették a keresztény lakosságot Palesztínában, lincseléssel és templomok megtámadásával, megszentségtelenítésével. Ezek az agresszorok természetesen sohasem összekeverhetőek a valódi iszlám vallás híveivel, akik nem támadnak más vallások képviselőire azok hite miatt.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A közelmúltban újabb diákot lincselt meg brutálisan Pakisztánban egy agresszív iszlamista tömeg istenkáromlás vádjával. Mindennapossá vált a

más vallású lányok és nők – különösen a keresztények és hinduk – elrablása és megerőszakolása.

Most a vallás gyakorlását jelző helyek megrongálását tűzték ki célul. Faisalabadban (Pandzsáb) egy felforgató tömeg több templomot is megtámadott, és egyebek mellett a háztetőkön lévő kereszteket is megsemmisítette. A háttérben ismét egy helyi keresztény családdal szembeni vád áll, hogy istenkáromlást követtek el.

Fontos megjegyezni, hogy ezeknek az agresszív elemeknek semmi közük a valódi iszlám hithez, akik a közhiedelemmel ellentétben semmilyen más tradicionális világvallást nem tekintenek ellenségüknek, ahogy azt az alábbi, Szent Koránból idézett sorok is bizonyítják:

És ne vitázz szentírást birtoklókkal – kivéve a legerényesebb módon -, legfeljebb azokkal közülük, akik gonosz dolgokat művelnek! És mondd: “Mi hiszünk abban, ami leküldetett minékünk, és abban is hiszünk, ami leküldetett tinéktek; a mi Istenünk és ti Istenetek egy és ugyanaz. És bizony mi csak Őnéki hódolunk.”

/Szent Korán 29:46, Baranyi Tibor Imre fordítása/

A szír elnök szerint a törököknek kikell vonulniuk Szíriából

Lövöldöztek és robbantottak is a migránsok a magyar-szerb határon

(Unser Mitteleutropa – Szent Korona Rádió)