Továbbra is lehet jelentkezni a HVIM táboraiba – Hangulatvideó

Az előző évhez hasonlóan idén is két tábort szervez a HVIM a fejlődni vágyó fiatalok számára. A nagy múltú ifjúsági tábor mellett, idén is külön kerül megszervezésre a gyerektábor, amelynek idén két turnusa is lesz. Ide a 15 év alatti fiatalokat várják szeretettel.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Kedvcsináló hangulatvideó:

A HVIM Ifjúsági Táborba valamint gyerektáborba augusztus 10-ig lehet jelentkezni a [email protected] címen! Bátran kijelenthető, hogy annak a fiatalnak, aki fejlődni szeretne, lázadni a modern világ ellen, vagy éppen egy bajtársias környezetben töltene el egy hetet, minden lehetőség adott a HVIM táboraiban. Törj ki a modern világból! Valódi közösség és felejthetetlen élmények várnak!

📅2023.08.13-19/20 📍Gödöllő

Bővebben a táborokról

Egyik tábor sem egy gyermekmegőrző, vagy fiatalok értelmetlen időtöltésére szolgáló tábor. A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági mozgalom évről-évre törekszik a valódi ifjúságnevelésre.

Ugyanis a mai fiataloknak szüksége van egy olyan közösségre, amely a hagyományos tradicionális értékek átadására törekszik, és

a táborozók fejlődését, tanítását helyezi középpontba.

Míg az iskolákban különböző érzékenyítésekre kerül sor és a liberális nézetek érvényesülnek, addig nálunk a fegyelemre, a bajtársiasságra, a hierarchia tiszteletére, a komfortzónájukból való kilépésre és a különböző férfi, illetve női szerepek elsajátítására helyeződik a hangsúly.

Itt bizony a normalitásért való kiállásra nevelünk egyfajta harcias, a modern világgal szembeni lázadó hozzáállással.

A táborok nem titkolt célja hogy a modern világban fenntartsunk egy szigetet, ahol a hazafias családok gyermekei tradicionális értékekről hallhatnak, és felvértezzük őket a liberális világ agymosásával szemben.

Bátran kijelenthető, hogy annak a fiatalnak, aki fejlődni szeretne, lázadni a modern világ ellen, vagy éppen egy bajtársias környezetben töltene el egy hetet, minden lehetőség adott a HVIM táboraiban.

Második turnusa indul a HVIM Gyerektábornak!

A 2. turnus az Ifjúsági táborral egy időben kerül megrendezésre Gödöllőn. A helyszínből adódóan újfajta programok is helyet kaptak a tábor menetrendjében. Ilyen például a kastély látogatás, az erdei túlélés és túrázás.

Jelentkezni továbbra is a [email protected] e-mail címen lehet a gyerekek teljes nevének, életkorának és valamelyik szülő elérhetőségének (telefonszám, illetve e-mail cím) megadásával.

Időpont : Augusztus 13-19.

Ifjúsági Tábor

“A nemzeti utánpótlás nevelése”

Várjuk minden 15 év feletti, harcos mentalitású, hagyományhű fiatal jelentkezését. Ha magadra ismertél ne habozz, jelentkezz!

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom egyik legkiemeltebb intézménye a HVIM Ifjúsági Tábora. A szervezők az elmúlt évek bevált programjait válogatták össze, hogy egy feledhetetlen nyári élményt biztosítsanak a jelentkezőknek. A mostani tábor mögött már közel 10 év szakmai tapasztalata áll.

Ha érdekel a történelem, és szeretnél minél többet megtudni hazánk hőseiről, vagy elmélyedni a vallások tanításaiban, esetleg szívesen meghallgatnál egy előadást a jobboldali családmodellről, akkor köztünk a helyed!

Középkori pajzsfal-összecsapástól kezdve, pusztakezes küzdelmeken keresztül, a korszerű harcászatig mindenbe betekintés nyerhettek.

Jelentkezni a [email protected] címen lehet 15 éves kortól. A részvételi díj egy hétre csupán: 44.000Ft

Nemcsak hagyományőrző és sport foglalkozásokra, illetve interaktív programokra kerül sor, hanem a fiatalokat megoldandó szituációk elé állítjuk, megtanítjuk őket gondolkozni, csapatban dolgozni, felelősségteljesen viselkedni – már amennyire ezt egy hét alatt lehetséges. Összességében itt nemcsak a tudásvágyadra lesz szükséged, hanem váratlan kihívásokban, kalandokban és bátorságpróbákon is helyt kell állnod!

A tábor előadóinak kiválasztásánál az a legfontosabb szempont, hogy vallási, világnézeti, politikai témákban is a legjobbak adják át tudásukat.

A közösségi média és az elektronikus eszközök használatát korlátozzuk, csupán hazatelefonálásra van lehetőség pár naponta, ezzel is segítve az elmélyülést a fontosabb dolgokban.

A tábor jellegét tekintve nomád, ez azt foglalja magában, hogy a táborozók erdei környezetben élnek egy hétig.  Ez is egyfajta kihívás elé állítja a fiatalokat, ezen a téren is ki kell lépni a komfort érzetükből egy hétig.

Ha úgy érzed készen állsz a kihívásokra és egy életre szóló élményre jelentkezz a [email protected] címen a teljes neved, életkorod és valamelyik szülő elérhetőségének (telefonszám, illetve e-mail cím) megadásával.

Ne habozzatok, lépjetek ki a komfort zónátokból, szakadjatok ki a modern világból!

Képek az előző táborokból:

(Szent Korona Rádió)