Drag showra mentek szórakozni a keresztény iskola tanárai, megérdemelték a kirúgást

Lányaival és kolléganőjével látogatott meg az egyházi iskolában oktató tanár egy drag showt, amit kiposztolt Facebookra is. A pedagógusokat természetesen menesztették az intézményből, hiszen Texasban is tudják, hogy nem engedhetik a deviáns létrontók cinkosait a gyermekeik közelébe.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Kristi Maris, a First Baptist Academy tanára a hónap elején kollégájával együtt elment egy drag showra a Houston belvárosában található Hamburger Mary’s nevű szórakozóhelyre, és erről másnap fotókat is közzétett a Facebookon. Az undorító deviáns showra a lányait is elvitte. Nem sokkal később Marist és kollégáját is jogosan kirúgták a keresztény iskolából.

Az iskola vezetője a belső szabályzat megsértésére hivatkozott, de az ilyen eseményeken részt vevő tanároknak, a gyermekek szexuális fejlődésére gyakorolt negatív hatása is indokolhatná a döntést. A szabály kimondja, hogy

istennek tetsző módon és erkölcsösen kell viselkedniük a tanároknak „munka közben, a Facebookon és a közösségben”,

amit vagy provokatív szándékkal, vagy nemtörődömségből, de mindenképp megsértettek. Maris – aki 20 éve tanított az iskolában – a helyi sajtónak elmondta, soha eszébe sem jutott, hogy ez azt jelenti, hogy nem nézhet meg egy drag show-t és arról nem posztolhat Facebook-oldalára, közölve, hogy ez csak egyszerű szórakozás volt.

Jól mutatja az LMBTQP-lobbi valódi törekvéseit, hogy nem képesek elvonatkoztatni a tradicionális értékrendek betartását szem előtt tartókról és azon mesterkednek, hogy beszivárogjanak az egyházi intézményekbe és szétbomlasszák azokat, de ez Texasban most nem jött össze.

A deviáns szórakozóhely a kirúgás híre után bejelentette, hogy augusztus 3-án jótékonysági drag show-t tartanak, a bevételt a két jogosan kirúgott tanárnak ajánlották fel:

Vidámparkban tartott gyermekmegrontó műsort egy drag queen

Beperelte transzműtétre kényszerítő orvosait egy amerikai nő – Soha nem lehet már teljes az élete

(444 – Szent Korona Rádió)