A mesterséges intelligencia receptjéből készítik az új magyar energiaitalt

Sokan szenzációnak tartják azt, hogy a mesterséges intelligencia az élet egyre több területére tör be, és végzi el a munkát az emberek helyett. Kérdés azonban, hogy hol húzzák meg a határt? Nos, ezt egyelőre nem lehet megjósolni, de odáig már eljutottunk, hogy a magyarországi Hell Energy az MI-vel tervezteti már az energiaital receptúráját.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A Hell Energy megkezdte egy új receptúrájú energiaital gyártását hétfőn Szikszón, a mesterséges intelligencia (MI) által kifejlesztett terméket a hazai boltok mellett több mint hatvan országba fogják exportálni.

A tájékoztatás szerint az új íz összetevői, dizájnja, marketingje és gyártása teljes, komplex folymatatát a mesterséges intelligenciára alapozták.

Az MI a világhálón fellelhető nagy mennyiségű információt feldolgozva alkotta meg az általa legjobbnak tartott receptet. Az MI által összeállított recept a valódi koffein és az optimalizált cukormennyiség mellett vitaminokat és aminosavakat is tartalmaz, és természetesen megfelel minden élelmiszeripari előírásnak – ismertették a közleményben.

A receptúra titkos, magas szintű biztonsági elemekkel ellátott számítógépen tárolják, biztonsági másolatát egy svájci trezorban őrzik – fűzték hozzá.

Vallásgyalázásra használják a mesterséges intelligenciát

AI által generált pedofil tartalmakat terjesztenek az interneten – Erkölcsi helyességén megy a tanácskozás

(Híradó.hu nyomán Szent Korona Rádió)