Nem tetszett a cigányoknak a határozott rendőri fellépés (+VIDEÓ)

Felüdülés olvasni a Magyar Jelen hasábjain megjelent hírt, mely szerint végre valami úgy történik, ahogy annak lenni kell. A cigányok törvényt sértettek és miután számon lettek kérve még nekik állt feljebb. Bármelyik cigánybűnözéssel kapcsolatos történet kezdődhetne így. Ezúttal viszont jött a happy end és a határozott rendőri intézkedés. Ezúton is üdvözöljük a szolgálatot teljesítő rendőrt!

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Gyakran halljuk a különböző eseteket, hogy a rendőrök nem mertek, vagy nem léphettek fel keményebben cigánybűnözőkkel szemben. Ismerjük az okokat, ha határozottan lépnek fel, még őket hurcolják meg. Emlékezetes, pár hete terjedt egy videó a világhálón, ahol az egyik rendőr mondja a másiknak, „ne vigyük be őket, mert annál nagyobb bajunk lesz”. Maga a jelenség óriási nagy baj!

Most azonban egy másik videóba botlottunk. Igaz, elméletileg semmi drasztikus nincs rajta, nem történik előállítás, nem a fegyverét használja a rendőr, viszont lássuk meg, hogy határozott és céltudatos fellépést látunk. Amivel szemlátomást nem tudnak mit kezdeni a cigányok.

Egy pár másodperces felvételről van szó, ahol egy rendőr gyakorlatilag leszaggatja egy autó rendszámtábláit, majd kicsit oda is suhint a mobiltelefonnal videózó kiilleszkedettnek.

Nem okoz gondot rekonstruálni, mi lehetett az előzmény. Vélhetően egy szimpla közúti ellenőrzés, ahol kiderült, hogy az autó mindenre alkalmas, csak arra nem, hogy részt vegyen a forgalomban. Egyebekről ne is beszéljünk, hogy a sofőr milyen állapotban lehetett. Nyilvánvaló, hogy fel lettek szólítva, vegyék le a rendszámtáblákat, mert ezzel nem lehet tovább közlekedni. Ennek valószínűleg nem tettek eleget. És azután jöhetett, amit látunk alább:

Nagyon helyesen. Nem tudjuk persze, ezután mi történt, de reméljük, az a minimum, hogy nem hajtottak tovább, veszélyeztetve ezzel ártatlanok testi épségét.

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)

Balhézni kezdtek a tolvaj cigányok miután nem engedték be őket lopni – videó

Ellopták a cigánygyerekek az autót, de nem vették észre, hogy benne ül egy utas