Erkel Ferenc terem elé kapott szobrot fideszes jelenléttel Kis Grofó apja

Cigányország: a tehetségtelen, mulatós dajdajozás képviselőinek szobor jár, aminek avatására Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója is elmegy. A szobrot, Erkel Ferencet meggyalázva, az ő nevét viselő teremhez állították fel.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Csütörtökön ünnepelné az 52. születésnapját Nagy Grófo, azaz idősebb Kozák László. A dajdozó 2020 decemberében, koronavírus-fertőzés következtében hunyt el, de szerettei nem feledték az emlékét; Szolnokon szobrot avattak a tiszteletére. A jeles eseményen megjelent többek között Kubatov Gábor, Nótár Mary és Mága Zoltán, valamint Szalai Ferenc polgármester is – adta hírül a csodálatos eseményt a Blikk.

Miután Nagy Grófo két legidősebb fiúunokája, Milán és Kis Grófo fia, “Cino Grófo” énekeltek (Kis Grófó után majd nekik kell szobrot állítani az akkor talán már teljesen cigány országban), Szalai Ferenc polgármester tartott beszédet, majd Lakatos Mónika Kossuth-díjas énekesnő kápráztatta el az egybegyűlteket. Jelen volt Sztojka Attila “roma kapcsolatokért” felelős kormánybiztos is, aki a beszédében a “cigányság élő kultúrájára” hívta fel a figyelmet, majd Mága Zoltán következett, aki a zenekarral együtt zenélt.

Képgaléria a fideszesek legújabb kulturális eseményéről:

(Kuruc.info)