Anglia elesett: 9-15 éveseknek szóló titkos buzipropaganda, anális szex és maszturbálás mint házi feladat

A szülőknek se engedték meg a betekintést abba a “titkos tananyagba”, amiben a pedofíliával határos “oktatóanyagok” vannak. Magyarországon is ez lesz, ha a Háttér Társaság, Labrisz és egyéb felforgatók által nyugodtan kiképzett tanárok beviszik a harmatgyenge gyermekvédelmi törvényt kijátszva az LMBTQP ideológiát. Nem különben magyar nyelvű iskolai “füzeteket” is már készítettek ezek a deviáns-szervezetek, mindenféle “tanárral” karöltve.

A pubertáskor elérése előtt már az anális szexről és az orgazmusról tanítanak a diákoknak, valamint házi feladatként maszturbálást írnak elő – írta meg a Daily Mail titkos brit óratervekre hivatkozva. Az általuk talált szemléletes tananyagot azután túrta fel a brit sajtó, hogy egy aggódó anyának megtiltották, hogy megtekintse a 15 éves lányának (kötelezően) tartott kapcsolati és szexuális nevelés órák tananyagát.

Bár a bíró megtagadta az anyukától az anyag megtekintését, a Daily Mail megtalálta azokat az interneten. Színezőkönyveket, szókeresőket és rajzfilmes rajzokat is adtak a fiatal lányoknak és fiúknak az „aktivista tanárok” „átfogó küldetésük, a gyermekek szexualizálása érdekében a befogadás nevében”. A tananyagok között vannak meztelen csecsemők, nagyon fiatal tizenéveseket maszturbálás közben mutató rajzok – valamint oktatóanyagok, hogy hogyan kell, az anális szexszel egyetemben –, a transzság elfogadásáról is, valamint arról is vannak feladatok, hogy anatómiailag pontos babákon tanítják meg, hogyan kell maszturbálni, írja a Mandiner. Íme néhány “oktatóanyag”: