Aberrált férfi ölte meg az aberrált nőket, és azok 14 éves kisfiát

Életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték a transznemű gyilkost, Dana Rivers-t, aki egy leszbikus párt és a fiukat gyilkolta meg Kaliforniában. Az LMBTQP-lobbi mégis azon dolgozik, hogy mindkét fél jogait érvényesíthessék.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Szerdán a 68 éves Dana Rivers gyilkost és transznemű aktivistát többszörös, “25 évtől életfogytig tartó” börtönbüntetésre ítélték egy leszbikus pár és tizenéves fiuk 2016-os meggyilkolásáért, miután elutasították a perújítási kérelmét.

Rivers-t tavaly ítélték el, amiért oaklandi otthonukban lelőtte az áldozatokat, egyiküket pedig 47 alkalommal megszúrta, majd kifelé menet felgyújtotta a garázst.

Scott Patton bíró az ítélethirdetéskor azt mondta:

“Szörnyű dolog börtönbüntetésre ítélni valakit, és ezt nem veszem félvállról. De ez a legelvetemültebb bűncselekmény, amellyel 33 év alatt valaha is foglalkoztam a büntető igazságszolgáltatásban. Őszintén szólva megérdemli, hogy élete hátralévő részét börtönben töltse. “Még nem tudni, hogy férfi vagy női börtönben tartják-e fogva. Egyelőre az igazságszolgáltatás győzött”

– mondta Kara Dansky ügyvéd, író és a Women’s Declaration International elnöke.

Decemberben Dansky-t, valamint a Női Felszabadítási Front alapítóját, Lierre Keith-t, Arla Hile biológiaprofesszort és Jesika Gonzalezt 8-12 Antifa-tag bántalmazta, miközben a férfiak női börtönökben való elhelyezése ellen szólaltak fel.

“Teljesen fejbe vágtak” – mondta Keith akkoriban. “Különösen ez a szemem fájt határozottan. Szóval mindegy. Még mindig látom, tudod, ezek csak gyávák. Jöttek, és megütöttek minket. Egy rakás férfi ver egy rakás nőt, mint mindig”.

A támadás után Dansky azt mondta:

“A bebörtönzött nők védelmében vagyunk itt. Ezek a férfiak egyértelműen gyűlölik a bebörtönzött nőket és azokat a nőket, akik kiállnak értük. Ez egy fizikai támadás volt”.

A kaliforniai törvények jelenleg lehetővé teszik, hogy a rabok a nemi identitásuknak megfelelő börtönben töltsék le büntetésüket. Ez azt jelentheti, hogy Rivers a nők és egy gyermek ellen elkövetett bűncselekményei ellenére élete hátralévő részét egy női börtönben töltheti le.

Napi LMBTQP: Homoszexuális ápoló bántalmazta szexuálisan a lebénult beteget

16 éves fiú megerőszakolásával vádolják az LMBTQP aktivista tanárt

(The Post Millennial nyomán Szent Korona Rádió)