Leváltja a világ egyik legjobb játékvezetőjét az UEFA, mert lengyel hazafiakkal mutatkozott

Kivizsgálja az UEFA Szymon Marciniak lengyel focibíró ügyét, miszerint a játékvezető az Új Remény, lengyel hazafias érzelmű párt rendezvényén vett részt. Marciniaktól, aki a tavalyi világbajnokság döntőjét is vezette, a Bajnokok ligája döntőjét is elvennék a liberalizmust csak saját véleményükre alkalmazó vezetők.

Kövesd Telegram csatornánkat
Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Szymon Marciniak lengyel játékvezető bűne, hogy nem egy homokos felvonuláson vonaglott, vagy egy fehérgyűlölő BLM-meneten rázta az öklét, hanem egy lengyel nacionalista párt által szervezett rendezvényen vett részt.

A játékvezető egy lengyel nacionalista párt, az Új Remény – Konföderáció rendezvényén vett részt, ahol meghallgatta Sławomir Mentzen nacionalista politikus beszédét is – adta hírül a Sport Sky olasz kiadása.

Marciniakot vélhetően egy szemfüles szélsőliberális szúrhatta ki, esetleg valamelyik globalista újságíró, aki aztán nem volt rest az UEFA tudomására hozni, hogy a lengyel bíró nem éppen az előírt narratívát osztja. Hiszen, mint tudjuk, a liberális világrendben bárki szabadon mondhatja és gondolhatja, amit az elit előír neki.

Bukhatja a BL-döntőt 

Az eredeti terv szerint Szymon Marciniak vezette volna a június 10-i Inter – Manchester City Bajnokok Ligája döntőt, ám mivel „politikailag kompromittálódott”, így helyzete bizonytalanná vált. Marciniakra most egy kihallgatás vár, ahol az UEFA-nak el kell magyaráznia, mit keresett egy „antiszemita” és „homofób” párt rendezvényén. Ha válasza nem kielégítő, búcsút mondhat a BL-döntő vezetésének.

Nem csak az UEFA, az egész futballtársadalom teljes mértékben elítéli a lengyel Konföderáció által hangoztatott nézeteket

– indokolta döntését az UEFA.

Tehát a fehérellenes retorika rendben van, a homokosok jogai pedig addig érdeklik őket, míg nem valami pénzes arab ország fizet egy rakás pénzt valami nemzetközi torna rendezési jogáért, hanem a fehér országokra kell rátukmálniuk a többletjogokat élvező lobbisták propagandáját. A fehér nacionalizmus ellenben olyan „súlyos bűn”, melynek „következményei lesznek”, hiszen azt „elítéli a teljes futballtársadalom”.

Olyan “szigorú” a gyermekvédelmi törvény, hogy a gyermekmegrontó könyveket szórakoztató irodalomként lehet árusítani

Szent Mihály arkangyalt is utolérte a cancel culture

(Magyar Jelen – Szent Korona Rádió)