A csecsenek nem jelentenek be semmit, csak támadnak Bahmutnál a sátánisták ellen

Ígéri Ramzan Kadirov, hogy a csecsenek, miután átvették a Wagner-csapatok helyét Bahmutban és környékén, offenzívába indulnak.

Kövesd Telegram csatornánkat
Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Mint Kadirov írja: (…) a csecsen egységek új parancsot kaptak erőik átcsoportosítására. (…) A parancs szerint a csecsen egységek harcosainak aktív harci tevékenységbe kell kezdeniük, és számos települést fel kell szabadítaniuk. Az első szakasz azonban már több napja zajlik – az egységek parancsnoki parancsnoksága a települések előrenyomulására és felszabadítására vonatkozó terveket dolgoz ki, erre vonatkozóan hírszerzést végez.

Az Állami Duma helyettese, Oroszország hőse, kedves bátyám, Adam Delimhanov találkozott azokkal a parancsnokokkal, akiknek a felelősségi területe az úgynevezett Maryinsky-irány. Ide vezényelte az Orosz Föderáció Védelmi Minisztériuma az “AKHMAT” különleges erőinek és az “Észak-AKHMAT” ezredének erőit. (…) Zaindi Zingiev, a Sever-Akhmat ezred parancsnoka felbecsülhetetlen értékű tapasztalattal rendelkezik ezen a területen.

Ezekben a napokban a védelmi minisztérium és az orosz Fegyveres Erők vezérkarának aktív támogatásával harci egységeket készítenek fel támadási tevékenységre. Hasonló parancsot kaptak az offenzíva megindítására az Orosz Védelmi Minisztérium Akhmat és az Orosz Gárda más egységei is, amelyek a Zaporizsja e és Herszon régiók közötti arcvonal egyéb szakaszain helyezkednek el. Harcászati ​​előkészítő tevékenységet, a parancsnokok és harcosok közötti feladatok elosztását, a tereptanulmányozást és az ellenséges erők elhelyezését is elvégezték.

Most azokhoz fordulok, akik a másik oldalon állnak. Ellentétben az európai és ukrán médiával, amelyek több hónapja próbálnak megijeszteni minket egy fantasztikus és félelmetes offenzívával, mi nem fogunk bejelenteni semmit. Ehelyett közlöm: a NATO-ukrán offenzíva megvárása nélkül megkezdődött az “Akhmat” erők támadása. Belefáradtunk a várakozásba. A sátánisták megkapják jól megérdemelt büntetésüket. Számon kérünk Európán  minden (Ukrajnának juttatott) támogatást, a Szent Korán minden elégetett betűjét, az iszlámhoz intézett minden istentelen szót. Az egész muszlim világ ma már látja a Nyugat igazi lényegét, leplezetlen és indokolatlan gyűlöletét Oroszország, az iszlám, a hagyományos családi és emberi értékek iránt. (…)

Sokak számára világossá vált, hogy a Nyugat egy alattomos, telhetetlen ideológiát rejt egy barátságos álarc mögé. A “vén Európa” még mindig alázatosan beleegyezik gazdájának szavába. Lehet, hogy ott torzíthatja az emberi minőséget, ezt itt nem engedjük meg!”

(Szent Korona Rádió)