“Roma fiatalok” támadták meg a kereszténydemokraták barbibabáját

Szembejött a kegyetlen valóság Opitz Barbarának és “VV Gregnek”. A műbabát, a természetes élőhelyén, egy plázában támadták meg “roma fiatalok”. Opitzot a kereszténydemokrata portálok előszeretettel futtatják, nyilván a nemzeti és keresztény elköteleződés jegyében (megjegyezzük, hogy ő legalább nem transznemű és fehér, és ezúttal legalább nem a saját barátja fenyegette, terrorizálta őt…)

Kövesd Telegram csatornánkat
Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Opitzot és VV Gregként ismert Einwiller Gregort megtámadta a Westendben egy hatfős társaság – írja a Bors. A lap információi szerint az énekesnő haját megtépték, körme pedig annyira felszakadt, hogy orvosi ellátásra szorult. Végül csak a biztonságiak kíséretében tudtak kimenekülni a plázából.

A lapnak egy szemtanú azt mondta, az énekesnővel és barátjával egy „hatfős, roma fiatalokból álló csapat” kezdett kötekedni. „Ahogy hallottam, a külsejébe kötöttek bele, azt szajkózták, hogy nem úgy néz ki a videóin, mint az életben” – mondta a szemtanú, aki szerint, miután az énekesnő és a barátja nem reagált a beszólásokra, az egyik lány megragadta az énekesnő haját, és a fejét hátra rántotta. Aztán „egyre jobban eldurvult a helyzet, mert a fiatalok elkezdtek fenyegetőzni, hogy nem jutnak ki élve a központból, és elkezdték őket köpködni is”.

A szemtanú hozzátette, hogy a végére egyre többen gyűltek össze bámulni a támadást, de „senki nem avatkozott a szituációba”. Üdv a való világban Barbi!

(444 nyomán Szent Korona Rádió)