Foggal-körömmel ragaszkodik a pufajkás gyilkoshoz a baloldal

Baloldali kettősmérce ismételten megmutatkozik. Míg Szálasi Ferencnét holtában sem hagyják nyugodni, addig Karigeri vezette fővárosnak esze ágában sincs a kommunista bűnösről elnevezett sétány nevét megváltoztatni. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A Mi Hazánk beadványa nyomán a Budapesti Kormányhivatal kijelentette, hogy a Horn Gyula sétány jogszabálysértő elnevezés. Sára Botond főispán 30 napos határidővel felkérte a Fővárosi Közgyűlést, hogy szüntesse meg a fennálló helyzetet, vagyis módosítsa a közterület nevét.

A baloldal azonban ragaszkodik a pufajkás gyilkoshoz, s nem hajlandó betartani a törvényeket. “A kormányhivatal nincs abban a helyzetben, hogy utasítsa a fővárosi önkormányzatot. Márpedig a közgyűlés nem akar új nevet adni a volt szocialista kormányfőről elnevezett sétánynak ” – írja a Népszava Kiss Ambrus főpolgármester-helyettes nyilatkozata nyomán. Pedig a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló törvény világosan leszögezi: a 14. § második bekezdése szerint közterület vagy közintézmény nem viselheti: olyan személy nevét, aki a XX. századi önkényuralmi politikai rendszerek megalapozásában, kiépítésében vagy fenntartásában részt vett. 

Míg a törvényességgel szembe menve a kommunista rendszer kiszolgálóját piedesztálra emelik, addig jól mutatja a szélsőbalos kettősmércét, hogy Szálasi Ferenc özvegyét még holtában sem hagyják békén. Ahogyan arról korábban beszámoltunk az asszonynak és több családtagjának sírját meggyalázták azon fennhanggal, hogy nyilaskultusz hellyé alakult a sír…

Éledező neokommunizmus: vörös csillagos hagyományőrzőktől a külföldről ideteleportált viperás antifákig (1. rész)

(Szent Korona Rádió)