Újabb antifa fenyegetőzés került ki a világhálóra: mostantól nem biztonságos “nácinak” lenni Budapesten

Bár  a fenyegetés valószínűleg külföldi elvtársaik nélkül nem több mint pár üres szó, de érdemes a tényszerűség kedvéért rögzíteni, hogy újabb antifa fenyegetőzésre került sor. Ezúttal az Ellenforradalom 1956 nevezetű – nem túl jelentős – bolsevik oldal részéről.

 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A bejegyzés így néz ki (a helyesírási hibákat természetesen benne hagytuk) :

Két héttel az események után illik reagálni valamit… Csupán néhány gondolat a történtekkel kapcsolatosan:
1. Amit most néhány külföldi fiatal megtett, azt a magyar állami szerveknek lett volna a dolga, már jónéhány évvel ezelőtt. (Kádár alatt meg is tették volna).
2. A hazai hazug lakájmédia továbbra is csak azt hajtogatja, hogy ártatlan utcai járókelőket támadtak meg szélsőbaloldali aktivisták. Hát persze…
3. A rendőrség “közösség tagja elleni erőszak” miatt indított eljárást. De azt a kérdést senki sem teszi fel, hogy milyen jogon léteznek egyáltalán náci “közösségek” Magyarországon?
4. Magyarországon mindannak ellenére szabadon működhetnek a neonáci szervezetek, hogy a miniszterelnök szerint zéró tolerancia van az antiszemitizmussal szemben. (Látjuk).
5. Aki a Telegram csatornáján A.H. születésnapját ünnepli meg, az miért csodálkozik a vele történt incidens miatt?
6. Ezek a neonácik az elmúlt időben sporttáborokat tartottak, edzőtermi képeket posztoltak és kérkedtek az izmaikkal. Most pedig szembesültek azzal, hogy hiába az izmok, velük is bármi megtörténhet.
7. Ezúttal a neonácik kerültek defenzívába. Kavics került a gépezetbe. Ám az érdekes, hogy magukat próbálják áldozati szerepben feltűntetni.
8. Mostantól tehát nem biztonságos nácinak lenni Budapesten. (Vagyis lehet, hogy nem kéne nácinak lenni).
Végül: egyáltalán nem vagyunk az erőszak hívei, ám annak sem, hogy ölbe tett kézzel nézzük az újjáéledő náci csoportosulásokat.

Arra az esetre ha később törölni akarnák a posztot és tagadni az egészet le is lett mentve.

A fenyegetőzés mögött pedig ugyanaz a Sej László áll, akiről már korábban írt a Kuruc.info. Az, hogy 2023-ban munkásőrnek képzeli magát, rögvest megvilágítja számunkra, mekkora idiótával van dolgunk:

 

S egyébként nem ez az első eset, Vékony Csongort, a Mi Hazánk budapesti elnökét is fenyegette, pusztán azért, mert sajtótájékoztatót tartott annak érdekében, hogy a még meglévő kommunista utcanévtáblákat tüntessék el.

További képek az elvtársairól:

 

Gyűjtsük össze őket! Az antifák már a KSH-ban és a felsőoktatásban is ott vannak

(Kuruc.info nyomán Szent Korona Rádió)