A rendőrök tovább ellenőrizték az izzókészletet, hiába jelezte nekik a verekedést a kerepesi polgármester

Gyuricza László, Kerepes város polgármestere megdöbbentő, ám sajnálatos történetet osztott meg a facebook-oldalán. Lopásból kialakult egy tettlegességig fajuló vita (értsd verekedés), de a rendőrséget túlzottan ez nem érdekelte. Hiába jelezte a közúti ellenőrzést végző rendőröknek a polgármester, hogy mi történik éppen, ők közölték, hogy a parancs az parancs, fontosabb a biztonsági öv becsatoltságának ellenőrzése.

Kövesd Telegram csatornánkat
Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Kerepesi UFC újratöltve… címmel osztotta meg Gyuricza László az esetet:
“Lő egy lopási, egyes vélemények szerint rablási kísérlet mely keretén belül egyszeri tesó egy pénztárcát akart magához venni vitatott körülmények között! A pénztárca tulajdonosának a megszerzési kísérletről alkotott véleménye merőben eltért a tesó amúgy a véleménye szerint „nem történt semmi” hozzáállásától.
Csetepaté, ordítozás, családfő jogos felháborodása, melyben egyszeri tesó bezsebelt több egyetemi címet, szeretett édesanyjának nemzeti kitüntetését nomeg némi tettlegesség is…
Die Hard 18. verziója az utcán immár kerepesi területen folytatódott. Az egyszeri tesó nem értette miért van különösen felfokozott lelki állapotban a családfő, aki a számonkérést Kazinczy díjas irodalmi stílusban adta elő.
A sértett férj azonnal a csetepaték helyi megelőzésének nagy támogatójához, a helyi polgihoz fordult, aki épp legnagyobb lelki nyugalommal jött haza Kistarcsáról. Mivel a cselekmény éppen folyamatban volt, és Kistarcsa elején a rendőrség kiemelt akcióban az izzókészleteket és biztonsági övek amúgy valóban fontos használatát és meglétét ellenőrizte, az egyszeri polgi megállt bemutatkozott és rendőri segítséget kért az éppen zajló csetepatéhoz.
A rendőr azonban közölte, hogy a parancs az parancs, Ők ha a macska a kovászba [email protected] akkor se mehetnek éppen folyamatban lévő rabló vs. családfő UFC csatáját megoldani, mert a három rendőrből 1 izzókészletet ellenőriz, 1 biztonsági öv szakítószilárdságát bíberézi, a harmadik meg az úton kell, hogy kalimpáljon! Úgyhogy hívja a 112-t.
Egyszeri polgi elindult maga az ismételt kerepesi UFC bajnokság legfrissebb csatáját megoldani, de sajnos, vagy szerencsére már az egyszeri tesó felszállt a HÉV-re, így a probléma forrása áthelyeződött az Isten tudja hova!
Ez után némi telefonálgatás következett rendőri vezetők irányába és egyszeri polgi megkérdezte, hogy ilyen esetben, ha rablás van a saját édesanyát hívja fel segítségkérés gyanánt, vagy esetleg valakit a helyi facebook megmondói közül? Talán éppen nem bíberézik az ellenőrizendő autó dündüréjét és el tudják fogni az egyszeri tesót!”

(Szent Korona Rádió)

Cigánybűnözés Kerepesen: A polgármester tiltakozik az ügyészség megengedő határozata miatt

Kistarcsai-kerepesi cigánybűnözők öltek majdnem egy megszerzett vadászfegyverrel