Szabadságot Budaházynak! Te is tehetsz az igazságtalan ítélet ellen!

A szabadsagot.com csapata aláírásgyűjtést indított, melynek célja véget vetni a Budaházy Györgyöt és társait sújtó több, mint 10 éve tartó jogi meghurcoltatásnak. A meghozott ítélet mélyen sérti a társadalmi igazságérzetet, és rombolja a jogállamiságba vetett hitet. Kezdeményezésükkel el kívánják érni, hogy a Budaházy-ügy tisztességesen végződjön. Arra kérik Novák Katalin köztársasági elnököt, hogy legyen méltányos és részesítse elnöki kegyelemben Budaházy Györgyöt és társait.

Írja alá a petíciót! 

A Hunnia-ügy vádlottjait bizonyítatlansága ellenére aránytalan büntetési tételekkel sújtják, mellyel az elfogult, jogtipró hivatalosságoknak egyértelműen a példastatuálás a célja. Kényszervallatás, megfélemlítés, zsarolás hatására tett vallomások, eltűntetett, meghamisított bizonyítékok, az érintettek jelenléte nélkül lefolytatott házkutatások jellemzik az eljárást.

Az ügy vérlázító kezelése miatt úgy döntött a szabadsagot.com csapata, hogy a jogerős ítélethozatal előtt aláírásgyűjtést indít, mellyel Novák Katalin köztársasági elnök figyelmét kívánják felhívni az igazságtalanságra, továbbá arra kérik, hogy elnöki kegyelemben részesítse Budaházy Györgyöt és társait.

Felhívjuk tisztelt Olvasónk figyelmét arra, hogy aláírásával ne késlekedjen, járuljon hozzá a politikai foglyok szabadon bocsáttatásához. A jogerős ítélethozatalig már csak 21 nap van hátra!

Budaházy György videóban kéri honfitársainak segítségét annak megakadályozásában, hogy ő és társai hosszú időre igazságtalanul börtönbe kerüljenek. 17 tisztességes magyar ember 14 éve tartó meghurcolása?! Elég volt!

Budaházy György és társai mellett több közéleti személyiség is kiállt, akik a teljesség igénye nélkül a következők: Kondor Katalin magyar közgazdász, újságíró, rádióelnök; Szikora Róbert EMeRTon-díjas magyar énekes, az R-GO együttes frontembere; Dr. Csókay András idegsebész; Dr. Schiffer András ügyvéd, volt országgyűlési képviselő; Kassai Lajos lovasíjászmester, íjkészítő; Dr. Papp Lajos szívsebész professzor; Pongrácz András ’56-os szabadságharcos; Murányi Levente ’56-os szabadságharcos; Mónus József távlövő íjász bajnok, íjkészítő.

Az ügy önfinanszírozásból jött létre, így ha egyetért a kezdeményezéssel és anyagilag is támogatni kívánja azt, akkor az alábbi számlaszámon megteheti. A befolyt összegeket a kezdeményezés alá tartozó közösségi média felületek tartalmainak és a honlap hirdetésére fordítják. Minden felajánlásért hálás a szabadsagot.com csapata.

A támogatásokat az alábbi bankszámlaszámra várják:

Bankszámlaszám: 11773425-03215935
Számlatulajdonos neve: Haraszti Mária
Közlemény: Adomány

Kövesse a FacebookInstagramTwitterTelegramYouTubeTikTok és Pinterest felületeit is, hogy azonnal értesüljön az üggyel kapcsolatos fejleményekről!

(Szent Korona Rádió)

Mit élt át a Budaházy-család az elmúlt években!?

Tényleg terrorista? – Exkluzív interjú Budaházy Györggyel