Videón, ahogy kilenc rendőrautó vette üldözőbe a grúz embercsempészt

Filmbe illő autós üldözés zajlott kedd este Pest megyében, ahol egy kisbuszt vett üldözőbe kilenc rendőrautó, megkülönböztető jelzésekkel. A grúz származású embercsempészt a rendőröknek a Széll Kálmán tér közelében sikerült elkapniuk. Az esetről videó is készült.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

December 27-én este kilenc óra körül Biatorbágynál, az M1-es autópályán a rendőrök ellenőrizni akartak egy lengyel rendszámú kisteherautót, a sofőr azonban a rendőri jelzésre nem állt meg és a főváros irányába elhajtott.

A kisteherautót vezető grúz állampolgárságú embercsempész menekülés közben Budaörsön három, Budapesten, a Budakeszi úton, az Attila úton, és a Szilágyi Erzsébet fasoron további hét autónak ütközött, és egy rendőrautóra is ráhúzta a kormányt. Az üldözés végül, az Attila út és a Krisztina út kereszteződésénél negyed tízkor ért véget, amikor a rendőrök a grúz férfit megállásra kényszerítették. Az embercsempész a kisteherautójával szándékosan nekihajtott a rendőrautónak, majd elfutott a helyszínről, de a közelben elfogták.

A kisteherautó rakteréből harmincöt ember került elő, akik szír és marokkói állampolgároknak vallották magukat, közülük senki sem sérült meg. A helyszínelés még kevéssel éjfél után is tartott az Attila úton kollégánk beszámolója szerint.

Az elmúlt hónapokban több hasonló eset történt:

Szerbiai migránshelyzet: karácsonyi lövöldözés, betörés és embercsempészek a városközpontokban

Migránsokat üldöztek Ipolyságon

(Telex nyomán Szent Korona Rádió)