Embercsempészek lőttek rendőrökre Budapesten

Több lövés is eldörrent egy autósüldözés során Budapesten. A rendőrök embercsempészekre csaptak le. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Múlt héten a bolgár határon migránsok lőttek le egy rendőrt, hónap elején pedig az M1-esen már üldözni kellett egy embercsempészt. Nem voltunk ma messze attól, hogy Magyarországon is tragédiával végződjön az embercsempészek üldözése.

Az M5-ösön egy gyanúsnak látszó furgon sofőrjeit akarták igazoltatni a rendőrök ma este, azok azonban menekülőre fogták, a hatóságok megkülönböztető jelzésének használata után sem álltak meg. Mivel tudták, hogy elmenekülni nem tudnak, tüzet nyitottak a rendőrökre, akiknek végül “ecseri piacnál”, azaz a Nagykőrösi úton lévő használtcikk-piacnál siekrült megállítaniuk őket. Sérültekről ezeddig nem érkezett hír, szemtanúk beszámolói alapján azonban több autót is eltaláltak.

A piacnál az embercsempészek elhagyták a migránsokkal teli gépjárművet, és fegyverrel a kezükben a közeli erdőbe futottak, ahol az Origo információi szerint elkapták őket a közben kiérkezett TEK-esek segítségével a rendőrök. A gyalogos-drónos üldözés alatt a migránsok átvizsgálása is megtörtént. Az embercsempészek kihallgatásuk során iraki állampolgárnak vallották magukat.

Saját kislányait erőszakolta egy afgán migráns a menekülttáborban

Migráns erőszakolt menekültet (+18)

Origo nyomán Szent Korona Rádió)