Ha nem oltattad be magad, nagyobb az esélyed a közlekedési balesetre

Egy kanadai, dolgozóival szörnyen bánó “kutatóintézet” arra a következtetésre jutott egy felmérése alapján, hogy azok az emberek, akik a nyomásnak nem engedelmeskedve kerülték el a 3-4, utólag főleg indokolatlannak tűnő Covid oltást, nagyobb eséllyel szenvednek el, vagy okoznak közlekedési balesetet az utakon. Micsoda professzionális következtetés.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Egy, a Sunnybrook által készített tanulmány szerint a Covid-vakcinák ellenzése növeli a közlekedési balesetek kockázatát. 

A hír annyira nem vicc, hogy a tanulmányt tényleg publikálták az American Journal of Medicineben. A “komoly kutatók” népességalapú megközelítést alkalmazva, vettek 10 millió felnőttet, valamint több mint 6 ezer közlekedési balesetet Ontario szerte.

“Beazonosítottuk az oltott és oltatlan felnőtteket, majd minden egyes esetben megvizsgáltuk, az illetőnek volt-e közlekedési balesete, mely után orvosi ellátást kellett igénybe vennie” – vázolja fel Dr. Donald Redelmeier, vezető tudós.

A mintavételben az oltatlanok aránya 16 százalék volt, ők mintegy 1,682 közlekedési balesetet okoztak, ami 25%-át teszi ki az összes balesetnek. Erre alapozva a kutatók bizonyítva érzik azon teóriájukat, miszerint a Covid-oltás elutasítása és a közlekedési balesetek között összefüggés mutatható ki.

“A tanulmány egyértelműen bizonyította, a közlekedési baleset kockázata 50-70 százalékkal magasabb az oltatlanok esetében. Ez nem azt jelenti, hogy a vakcina megvéd a balesetektől. Sokkal inkább azt bizonyítja, hogy azok, akik követik az egészségügyi szakemberek és a hatóságok utasításait, azok az utakon is nagyobb valószínűséggel tartják be a szabályokat, mint azok, akik semmibe veszik ezeket”

– magyarázza dr. Redelmeier.

Létező kutatóintézet 

A Sunnybrook Research Institute egy létező, működő kutatóintézet, komoly tudósokkal és szakemberekkel. Egy, cégeket jellemző oldalon az egyik egykori alkalmazott az intézetről a következőket írta:

rossz fizetés, borzalmas vezetés, de cserébe tukmálják az emberre a politikai propagandájukat.

Egy másik hozzászóló szintén a politikai propaganda tukmálását sérelmezte. Az viszont a beszámolókból kiderült, a cég kellően felvilágosult, ezért a beosztottaknak női főnökük van, aki folyamatosan zaklatja, és mindennek lehordja őket, következmények nélkül. Az ebédszünet pedig inkább kiváltság, mint alapjog.

Eltussolásról és laborszökevény COVID-ról cikkeznek már mindenütt

Kína: Kerítésen átmászva menekültek a szorongó munkások a COVID miatt lezárt iPhone-gyárból (videó)

(Magyar Jelen – Szent Korona Rádió)