Az angol királyi család tagjainak kötelező britnek nézniük a rusnya négereket is

Újabb “rasszista” botrány a királyi családban! Hirdetik a progresszívek és örömködnek is, amiért sikerült domesztikálni az “udvart”, ugyanis természetesen elhatárolódtak és eltávolították az egykori, 83 éves udvarhölgyet a család körül, akinek az volt a bűne, hogy nem feltétlenül tetszett neki, hogy rusnya négerekkel kell paroláznia, akik britnek tartják magukat. Megnézve, hogy kiről van szó, inkább azon háborodhatunk fel, hogyan engedhetnek ilyen rusnya valamit a királyi család közelébe…

Kövesd Telegram csatornánkat
Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Az Index összeállítása alább – jó lenyomata annak, hogy az egészséges rassztudat, mint egy tradicionális identitás hogyan válik üldözötté.

Lemondott a királyi udvartartásban betöltött tisztségéről Vilmos herceg keresztanyja, Susan Hussey, miután rasszista megjegyzést tett kedden egy jótékonysági rendezvényen.
A sértett: ilyen egy igazi brit!

Susan Hussey nemcsak Vilmos herceg keresztanyja, hanem II. Erzsébet egykori udvarhölgye is volt több évtizeden át. A brit sajtóban Erzsébet királynő egyik legfontosabb bizalmasaként és legbefolyásosabb udvarhölgyeként írtak a most 83 éves asszonyról.