Transzneműeket is felvettek volna a leányiskolába, kitört a botrány

Miután transzneműeket is felvettek volna egy amerikai leányiskolába, a szülők közölték, megtört a bizalmuk az intézmény vezetősége iránt, amely inkább a politikai aktivizmust helyezi előtérbe, mintsem az oktatást. Az iskola, adományozói és öregdiákjai azzal fenyegették az intézményt, hogy visszavonják adományaikat. Emellett több olyan iskolai tisztviselő lemondását követelik, akik szerintük “a politikai aktivizmus és a megosztottság elősegítői” voltak.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Egy amerikai leányiskolában tört ki botrány, miután az intézmény megengedte volna, hogy transznemű diákokat is felvegyenek – azaz olyanokat, akik bár fiúnak születtek, most már lánynak azonosítják magukat.

Lassan már veszélyes trendnek lehet nevezni a genderideológiát és vele együtt a transzneműség elterjedését. Ahogyan pedig egyre nagyobb teret akarnak engedni a transznemű nőknek a női intézményekben, komoly veszély leselkedhet a biológiai nőkre.

Arra már többször is felhívták a figyelmet különböző cikkek, hogy mennyire veszélyes az, ha biológiailag férfinak született személyek szabad bejárást kapnak a leányiskolákba, női öltözőkbe, mosdókba, de akár női börtönökbe csak azért, mert úgy döntöttek, nőnek azonosítják magukat.

A legutóbbi esetnél a Tennessee állambeli Nashville-ben található Harpeth Hall leányiskolában merült fel, hogy transznemű diákokat is felvennének, számolt be róla a V4NA hírügynökség. A gondolat azonban nem tetszett sem a szülőknek, sem az adományozóknak és az iskola öregdiákjainak sem, akik azzal fenyegették meg az iskolát, hogy nem adakoznak többet.

A nagymértékű felháborodás miatt az iskola végül kénytelen volt visszavonni a bejelentését, a szülők azonban nem elégedtek meg csupán ennyivel. Nyílt levelet írtak, amelyben közölték, megtört a bizalmuk az intézmény vezetősége iránt, amely inkább a politikai aktivizmust helyezi előtérbe, mintsem a lányok oktatását.

Mindeközben azért vannak olyan helyek az Egyesült Államokban, amelyek ellenpéldaként szolgálnak. Egy floridai keresztény iskola például bejelentette nemrég, hogy a diákokra csakis azokat a névmásokat fogják használni, amelyek a biológiai nemüknek felelnek meg. Egyben azt is kijelentette az intézmény, hogy az önmagukat transzneműnek, melegnek tartókat, illetve a biológiai nemükkel nem azonosulókat arra fogják kérni, hogy hagyják el az iskolát.

10 éves transzgyerek lépett fel a New York-i divathéten

Nemierőszakért elítélték, kitalálta hogy transznemű, ezért női börtönbe helyezték el

(Magyarhirlap.hu nyomán Szent Korona Rádió)