Jelentős társadalmi érdek fűződött a székely “terrorista” elfogásához

“Kiemelkedően jelentős társadalmi érdek fűződött” Szász Endre István elfogásához, aki a Hunnia-ügy egyik, terrorizmussal vádlottja. Szász Endre amúgy székely hazafi, aki nem volt hajlandó a mocskos bíró és ügyészség döntéseit elfogadni, és 15 évre bevonulni “terrorizmus” miatt, pláne nem akkor, amikor Gyurcsányék köszönik szépen, jól vannak. Most a TEK csapott le rá és olyan közleményt írtak belőle, mint az ’50-es években. Ahogy Szikinger István, Budaházy György ügyvédje fogalmazott: Boldog az az ország, aminek ilyen terroristái vannak.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Nézzük a híreket, mintha a Rákosi-diktatúrából olvasnánk a sorokat: Kutasón fogták el a 41 éves Sz. E. Istvánt kedden a TEK kommandósai. A férfit hónapok óta körözték, márciusban 15 év fegyházra ítélték, de elszökött, és nem is találták meg a keddi elfogásáig. A rendőrség a honlapján azt írta, a bűnözőt Kutasón találták meg, éppen napszámban dolgozott a falu  birkalegelőjén.

A 41 éves magyar-román kettős állampolgár tagja volt annak a Hunnia nevű szervezetnek, amit B. György hívott életre még. HOZZÁJUK KÖTHETŐ SZÁMOS 2007-BEN ÉS 2008-BAN ELKÖVETETT ERŐSZAKOS BŰNCSELEKMÉNY– írta honlapján a rendőrség.

A Fővárosi Törvényszék idén márciusban hozta meg ítéletét terrorcselekmény elkövetése miatt Sz. E. Istvánnal szemben, 15 év letöltendő szabadságvesztésre ítélte idén márciusban.

A KR NNI célkörözési nyomozóinak augusztus 2-án sikerült azonosítani a férfi tartózkodási helyét, majd tekintettel bűnlajstromára, illetve arra, hogy 2017-ben már egyszer sikerült megszöknie a rendőrök elől, elfogásához segítségül hívták a Terrorelhárítási Központot.

Sz. E. István mit sem sejtve arról, hogy a rendőrök beazonosították tartózkodási helyét, egy Nógrád megyei kistelepülés birkalegelőjén napszámban dolgozott, amikor a rendőrök rajta ütöttek.MEGTALÁLTÁK A KÖZELBEN AUTÓJÁT IS, AMIT RENDSZÁMTÁBLA NÉLKÜL EGY BOKORBAN REJTETT EL.

Elfogása után a helyi rendőrök őrizetbe vették.

(Origo nyomán Szent Korona Rádió)