Részeg hisztériák reprezentálják a KATA tüntetéseket

A tüntetések jogosságát nem célunk ezen cikkben elbírálni, csak szeretnénk bemutatni, hogy a liberális agresszív elemekkel mennyivel barátságosabban bánik az állítólagos diktatórikus állam, mint a méltóságteljes békés tüntetőkkel.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A KATA rendszer szigorítása kapcsán szerveződő tüntetésekre várható módon rátelepedett a baloldali liberális tábor, valamint megjelentek az anarchista agresszív elemek is.

Az első videón egy nem kimondottan ismert színésznő játssza el világfájdalommal teli drámáját a rendőröknek. A részeg, méltóságát teljesen levetkőző nő ordít, őrjöng és keménykedik a rendőröknek, akik azt szó nélkül tűrik. A tömeg természetesen bíztatja az őrültet, mikor rájönnek, hogy nem lesz semmi következménye magánszámának.

A második videón is egy vélhetően ittas nő szerepel, aki szintén nem csak nőhöz, de emberhez is méltatlan alpárisággal beszél a rendőrökkel, akikkel éppen az a legnagyobb baja, hogy heteroszexuálisok. Itt már kicsit nagyobb feszültséget lehet érezni a rendőrök részéről, de természetesen itt sincs semmi következménye az agresszív provokációnak, pedig még a közszeméremsértés határát is súrolja a tüntető “hölgy”.

Amíg a Budaházy szabadon bocsátáért, Erzsébet hidat lezáró hazafiak ellen eljárást indított az állítólagosan “fasiszta” állam rendőrsége, addig a liberális anarchista agresszív rendbontók simán megússzák minden retorzió nélkül.

A hídlezárásoktól a vármegyés gyerektáboron át az áruhiányig

Videós összefoglaló a 2022-es hídblokádról – Szabadságot Budaházynak!

(Szent Korona Rádió)