LMBTQP-s propagandista rendezi minden idők legdrágább magyar filmjét

Az alábbi írásbeli kérdést intézte a Mi Hazánk alelnöke, Novák Előd a fenti címmel Csák János kultúráért és innovációért felelős miniszterhez: Tisztelt Miniszter Úr! Örülhetnénk, hogy a sok éves kormányzati mulasztást pótolva, szorgalmazásunk nyomán is végre lesznek történelmi magyar filmek, köztük egy Petőfi-film több mint 6 milliárd forintos állami támogatásból, de annak rendezője az a Lóth Balázs, aki LMBTQ-propagandát folytatott egy tévésorozatban szintén rendezőként.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

„A 200 első randi tévétörténelmet ír az LMBTQ témában” – így szól a címe a cikknek, mely részleteket is elárul a homoszexuális propagandáról, ami a cikk szerint „végre pozitív irányba formálhatja a tévénézők látásmódját is”. Szerintem viszont a devianciák népszerűsítése nagyon rossz irány.

Minő érdekesség: Lóth Balázs eltitkolja a Nemzeti Filmintézet oldalán, hogy ebben részt vett, hiányzik a filmográfiájából, de a port.hu nem felejt, ott megtaláljuk a bűnjelt. Miért ilyen személyre bízzák minden idők legdrágább magyar filmjét? Mellesleg a rendező felesége, Lóth-Szabó Anita Facebook-profilképe jelenleg is egy szivárványos LMBTQ-propaganda.

Régóta követeljük: készüljenek végre a magyar történelem dicső időszakait bemutató, nagy költségvetésű játékfilmek! A jelenlegi  kormányzatnak e téren komoly elmaradása, adóssága van. Az Egri csillagok 1968-as forgatása óta eltelt bő fél évszázadban nem készült nagyszabású játékfilm történelmünk semelyik dicső epizódjáról. Az állami filmpolitika a történelmi tematikákban inkább csak a bűntudatkeltést támogatta.

Ezzel szemben a Mi Hazánk Mozgalom erősítené a nemzeti öntudatot, a hazánkhoz való kötődést azzal is, hogy tudatosan olyan időszakokat, szereplőket állítana középpontba (például egy Rongyos Gárdáról vagy a pozsonyi csatáról készíthető játék-, illetve akár akciófilm által), amelyek révén a mozgóképek a kulturális értékek hordozása és a történelmi ismeretek átadása mellett nemzeti büszkeségünket is erősítenék. De ezt nem egy LMBTQ-propagandistára kéne bízni. Elismeri? Várom válaszát és intézkedését.

Köszönettel: Novák Előd

Szent Korona Rádió megjegyzés: Lóth Balázs nevére rákeresve, a “Pesti Balhé” c. film plakátját is megtalálhatjuk, ami önmagában egy szivárványos propaganda.

(Kuruc.info)