Napi jó hír: Megszűnik az utolsó magyar LMBTQP magazin nyomtatott változata

A Humen nevezetű létrontó, LMBTQP lobbit propagáló lap nyomtatásban való megszűnése újabb bizonyíték arra, hogy van még igazság a világon és a sötétség még nem lepett el mindent 2022-ben. Van értelme küzdeni a pusztító ideológiák ellen.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Pénzügyi és gazdasági okokra hivatkozva szüntetik meg a Humen nevezetű, sötét magazin nyomtatott verzióját, mely nyíltan népszerűsítette az LMBTQP-lobbit Magyarországon. A 2011 októberében induló magazin olyan káros LMBTQP személyeket jelentetett meg a címlapján, mint Shawn Mendes, Péterfy Bori, Alföldi Róbert, Árvai Péter és Lady Dömper.

A magazin 10 év alatt főként a fiatalokat célozta meg ezzel rontva a jellemfejlődésüket a már amúgy is szerencsétlen összezavarodott, magukat transznak tartó embereknek.

„Az elmúlt két év nagyon sok kihívás elé állított minket, ami a koronavírus-járvánnyal kezdődött. Az abból történő kilábalás egy új környezetet teremtett mindenki számára, amelyhez folyamatosan alkalmazkodunk. A különböző járványügyi korlátozások miatt az elmúlt két évben eleve kevesebb olvasóhoz jutott el a nyomtatott magazin, ami ugyan nem indokolná egy ilyen típusú kiadvány megszűnését, de jelen pillanatban a gyártási és nyomdai folyamatokat illetően egy olyan alapanyagellátási és áremelkedési spirálban vagyunk, aminek nem látjuk a végét. Emellett több üzleti partnerünk csak az utolsó pillanatban tudja eldönteni, hogy hirdet-e vagy sem, mert nem biztos benne, hogy az aktuális magazin megjelenésekor lesz-e mit eladnia, értékesítenie, elérhetőek lesznek-e a szolgáltatásai. Egy ilyen gazdasági környezetben pedig sokkal hatékonyabb számukra is a kizárólag online felületen való megjelenés, ahol sokkal rugalmasabbak tudunk lenni például egy hirdetési kampány indulásával.

– nyilatkozta a létrontó magazin lapigazgatója és a Humen Media Group alapítója, Erdei Zsolt.

Reménykedve jegyezzük meg, hogy hazánkban talán még mindig nem kíváncsi az emberek túlnyomó többsége az ilyen szennymédiumokra és ezért szűnhetett meg ez a lap az kereslet hiányának okából is. A lapnak sajnos egyelőre még csak a nyomtatott változata kerül méltó helyére, a süllyesztőbe de reméljük, hogy ami késik, nem múlik.

Egyre durvább lépéseket tesz az LMBTQP-lobbi a gyermekek megrontásáért az Egyesült Államokban

Ausztráliában extra szabadság jár, ha transznemű vagy

(Humenonline – Szent Korona Rádió)