Soviniszta izraeliek támadása nyomán sérült meg súlyosan egy csecsemő

Egy palesztin csecsemő is súlyosan megsebesült, amikor izraeli telepesek egy csoportja palesztin járműveket támadott meg a megszállt Nablus városában.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Ghassan Daghlas, aki a megszállt Ciszjordánia északi részének telepítési tevékenységének felügyeletéért felelős, elmondta, hogy izraeli telepesek egy csoportja paprikaspray-vel támadta meg a Mohammed Fashafsha autóját, amitől csecsemő fia légzési nehézségeket szenvedett.

A csecsemőt kórházba szállították, ahol állapotát kritikusnak minősítették

– tette hozzá Daghlas.

A csecsemő apja az eset után azt mondta, hogy négy izraeli kinyitotta az autójuk ajtaját, miután az megállt Homesh közelében, és paprikaspray-vel lefújta őt, feleségét és csecsemő fiát.

A csecsemőt a Jenin melletti egészségügyi központba szállították kezelésre, ahol súlyos állapotról számoltak be.

Az izraeli erők által védett telepesek rendszeresen támadják a palesztin ingázókat és falvakat a megszállt területeken. Az általuk okozott károk és sérülések ellenére senki ellen nem emelnek vádat, le sem tartóztatják az elkövetőket, miközben az izraeli autókat kövekkel dobáló palesztinokat gyorsan rács mögé kerülnek, néha le is lövik őket.

Ezenkívül a palesztin ingatlanok elleni különféle támadások, köztük a gyújtogatás és a falfirkálás, mindennapossá váltak a megszállt területeken, különösen Ciszjordániában.

Videón mutatjuk, miként kezdték meg az etnocídiumot a zsidók Palesztina területén

Gyerekekre lőttek az illegális zsidó telepesek Palesztinában

(Quds News nyomán Szent Korona Rádió)