Nemi erőszakot akart elkövetni, mégsem akarják megbüntetni

Nem Nyugat-Európa, nem Afrika, hanem Budapest. Ismételten megúszhatja egy bűnöző a felelősségre vonást, csupán azért, mert őrültnek állíthatják be. 

Kövesd nyomon a Szent Korona Rádió híreit Telegramon is!
Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Tavaly júliusban történt, hogy egy 28 éves férfi miután felszállt a nagykörúti villamosra, kifigyelt magának két nőt.

A Széll Kálmán téren szálltak le mindannyian, itt a nő elvált testvérétől, és egyedül sétált tovább. A férfi követte, eleinte pár lépés távolságból, majd egy idő után megszólította, beszélgetni kezdett vele. A nő az út végén, amikor hazaért, odalépett a háza kapujához, és elköszönt a férfitól.

A férfi azonban ekkor hirtelen a falhoz szorította és fogdosni kezdte.

A nő rákiabált, hogy hagyja abba, és próbált kiszabadulni a szorításából, ami sikerült is. Ekkor gyorsan beszaladt a kapun, de a férfi követte. Az előtérben megint rátámadt a nőre.

Verekedni kezdtek, és közben mindketten a földre kerültek, közben a nő folyamatosan próbált ellenállni, és segítségért kiabált.

A ház egyik lakója ezt meghallotta, és elzavarta a támadót, majd hívta a rendőrséget.

Az elkövetőt elfogták, s az ügyészség szexuális erőszak kísérlete miatt vádemelést javasolt, az igazságügyi elmeorvos szakértő véleménye szerint nem büntethető a kórós elmeállapota miatt. Az ügyészség így azt javasolta, hogy a bíróság mentse fel a férfit és rendelje el a kényszergyógykezelését.

Ez a modern világ, ez a modern igazságszolgáltatás. Egy bizonyítottan veszélyes személyt nem elítélnek, nem kell letöltenie méltó büntetését, hanem egyszerűen elmebajosnak nyilvánítják, és egy rövid kezelésre elküldik…

Nemi erőszak miatt vették őrizetbe az államilag támogatott francia LMBTQP szervezet alapítóját

Gyilkos pedofil nemi erőszakoló migráns kapott menedékjogot Angliában

Hamburgi mindennapok: újabb migráns által elkövetett nemi erőszak

(Origo nyomán Szent Korona Rádió)