Debrecen: kislányukat kényszerítették lopni a kiilleszkedettek

Hazánk keleti részében sajnos nem ritka, hogy a kiileszkedettek terrorban tartják a helyi lakosokat. Most Debrecenben fosztottak ki egy boltot – ráadásul magukkal vitték kislányukat is, hogy megtanulja a “mesterséget”.

Kövesd nyomon a Szent Korona Rádió híreit Telegramon is!
Háborús, exkluzív anyagok, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Egy debreceni ruhabolt alkalmazottjai tettek bejelentést a rendőrségre 2022. február 5-én arról, hogy lopás történt üzletükben. Az elkövetők több tízezer forint értékben tulajdonítottak el különböző ruhaneműket.

A rendőrök az ügy felderítésébe kezdtek, és hamar a látókörükbe került egy nyékládházi pár. A gyanú szerint a 35 éves nő és a 66 éves férfi háromszor jártak az üzletben, és összesen közel 160 ezer forint értékű ruhát loptak el. A 13 éves lányukat is vitték magukkal, akit rávettek, hogy segítse őket a bűncselekmények elkövetésében.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói lopás vétség, valamint kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt 2022. március 29-én gyanúsítottként hallgatták ki a szülőket. Mindketten részletes beismerő vallomást tettek és az otthonukban tartott kutatás során több, az üzletből származó ruhaneműt is lefoglaltak a rendőrök.

Rendőrautóba hajtottak a debreceni katalizátortolvaj cigányok, hogy mentsék a bőrüket

Borsodi hangulatkép: rendőrökre támadtak, hogy kiszabadítsák a jogosan előállított “tesójukat”

Keresi a fenyegetőző cigány a “kutya” rendőrt, aki a testvére “nagykára” térdelt

(Police.hu nyomán Szent Korona Rádió)