Napi humor: Bárki, bármivel lelőheti az orosz cirkálórakétákat, mert alacsonyan repülnek

Hagyományos géppuskával lőtték le Oroszország X-101-es stratégiai levegő-föld rakétáját Vinnica térségében – jelentette be nem viccelve Szerhij Borzov, a Vinnica Megyei Katonai Adminisztráció vezetője videoüzenetében kedden, adta hírül az Ukrajinszka Pravda hírportál. Most a molotov-koktélok után ezzel a baromsággal fárasztják a nagyérdeműt.

Kövesd nyomon a Szent Korona Rádió híreit Telegramon is!
Háborús, exkluzív anyagok, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Mint a katonai kormányzó elmondta, a hagyományos géppuskával lelőtt cirkáló rakéta nagyon alacsonyan repült. Ez az X-101 rakéta állítólag egy ultramodern és nagy értékű fegyver – mutatott rá. „Nos, látjuk, hogy le lehet szedni. Ezért kérek mindenkit, akinek van mivel, lője le ezeket, alacsonyan repülnek, és szinte mindig ugyanabban az időben” – tette hozzá teljesen nevetségessé téve magát. Tehát, akinek van “mivel”, illetve mindig ugyanakkor jönnek. Értjük…

Borzov azt is elmondta, hogy március 15-én reggel rakétatámadás történt Vinnica térségében. Szerinte a rakéta a mezőre zuhant, és senki nem sérült meg – Ha ez így is volt, akkor az a rakéta technikai gondokkal küszködött, meghibásodott, de biztosan nem lőtték le semmilyen kézifegyverrel.

Nézzünk egy-két cirkáló- és egyéb rakétát, amik alacsonyan repülnek – körülbelül, mire meghallod, már el is repült, illetve olyan kicsi találati felületet ad, hogy lehetetlen eltalálni. A második videó egyébként pont az említett térségben található reptér rakétázása látható.

(Szent Korona Rádió)