Támogassa ön is a nélkülöző családokat segítő MÖM munkáját

A Magyar Önvédelmi Mozgalom továbbra is folytatja jótékonysági akcióit, melynek keretében rászoruló családoknak nyújt segítséget. A külső támogatások nélkül azonban nagyon szűk keretek között tud csak mozogni a szervezet, ezért kérjük támogassa ön is a munkájukat. Alább a MÖM felhívását olvashatják.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Tisztelt Honfitársaink!

A gazdasági válság miatt családok ezrei nélkülöznek, amely következményeként a téli  időszakban már nincs olyan nap, hogy ne érkezzen segítségkérés hozzánk. Természetesen minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy segítsünk azoknak a magyar családoknak, akik önhibájukon kívül kerülnek nehéz helyzetbe, de sajnos a mi tartalékaink is végesek. Ezért felhívással fordulunk mindazokhoz akiknek a lehetőségei megengedik, hogy támogassák a bíróság által nyilvántartásba vett civil szervezetünket a Magyar Önvédelmi Egyesületet.

A MÖM, illetve a Magyar Önvédelmi Egyesület karitatív hálózata, folyamatosan dolgozik, segít a vihar károk idején, és ott áll mindig a nélkülöző és a védtelen magyar honfitársai mellet. A felajánlások átadásáról, eljuttatásáról rendszeres és nyilvános tájékoztatást adunk, illetve igény esetén a támogatóink számára privát tájékoztatást biztosítunk.

A Magyar Önvédelmi Egyesület számlaszáma:

OTP Bank: 11733137-23380286

IBAN: HU66 1173 3137 2338 0286 0000 0000

BIC(SWIFT)KÓD: OTPVHUHB

Elérhetőségeink:

telefon: 06 70 675 9809,

email: [email protected]

Köszönettel:

Magyar Önvédelmi Egyesület

MÖM hírszolgálat

 

A MÖM ott segít, ahol tud – az utóbbi időben sem tétlenkedett a szervezet

A bűnöző cigányokkal csúfított Orosházán tartott bejárást a MÖM, a lakossági panaszok miatt

(Szent Korona Rádió)