Bár a valóságban nem létezik, a progresszívoknak mégis kell a “terhes férfi” emoji

Az erőszakos LMBTQP propaganda megállás nélkül igyekszik széttiporni mindent, ami egy kicsit is normális, egészséges. Most a Google-t és a Facebookot követve az Apple is előállt az új frissítésével, ami a progresszívok tetszését igencsak el fogja nyerni.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Mostantól az Apple készülékein is megtalálható lesz a “terhes férfi” emoji, követve ezzel a Google-ön és a Facebookon már hónapok óta elérhető újítást. Az erőltetett antirasszista kézfogás mellett gendersemleges “terhes személy” hangulatjel is található lesz a rendszerfrissítésben, melyet az iOS 15.4 tartalmaz majd, de telepítésük nem lesz kötelező. Kritika is érte az abszurd ábrát, felmerült például, hogy a biológiailag specifikus jelenség mindenkire való kiterjesztése eltörli azon tényezőket, amelyek megkülönböztetik a nőket a férfiaktól, s lényegében dehumanizálják a nőket.

Az élet forrása a nőkben rejtőzik, ennek minden időkben meg volt a maga tisztelete, és most, amikor azt hangoztatják, hogy mindenkit elfogadnak és mindenkit megillet a tisztelet, a tradicionális nőiség – éppúgy, mint a férfiasság – a sárba tiprásra ítéltetik. Szép új világ…

Szőrös, terhes “férfiakkal” népszerűsíti az LMBTQP+ devianciát a Momentum

(Index nyomán Szent Korona Rádió)