Óriásplakátokon reklámozzák a homoszexualitást, a “nemzeti, keresztény” kormány ölbe tett kézzel nézi

Az ország területén mintegy 200 óriásplakáton hirdeti a homoszexualitást az LMBTQP lobbi a Fidesz pedig továbbra is csak tűri a létrontást.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Több mint 200 óriásplakáton, havi- és internetes lapokban valamint a ViacomCBS tévécsatornáin, társadalmi célú hirdetésekben népszerűsíti a Szivárványcsaládokért Alapítvány a homoszexualitást a magyarországi Fidesz “diktatúrában”. A szervezet a már megszokott félremagyarázásokkal érvel a szivárványcsaládok jogaiért, mint például, hogy a többletjogok követelését egyenlőségért való harcként definiálják.

Különösen felháborító a család fogalmának meggyalázása a megváltó születésének ünnepéhez közeledvén, és nem véletlen az időzítés, hiszen Jézus Krisztust is egy apa és egy anya, azaz egy normális szülőpáros nevelte fel, és konkrétan nyilatkozataikban is elmondták, hogy karácsony apropójából tartják fontosnak a szivárványcsaládokat reklámozó plakátkampányt ezáltal az adventi időszak megszentségtelenítését.

Ezen kívül négy országos magazin decemberi számában található egész oldalas hirdetés: a JOY, Glamour, Forbes, valamint az ELLE lapjain illetve számos nagy online hírportál, online magazin oldalán is feltűnik az új kampány bannerek formájában.

A filmek televízióban is láthatóak lesznek, miután a ViacomCBS vállalta, hogy a hazai kábelcsatornáin, a Comedy Central, a Paramount Network és az MTV műsorán, társadalmi célú hirdetésekben vetíti a spotokat.

A civil szervezet a múlt héten, a Gyermekjogok nemzetközi Napjára időzítve indította a kampányt, amelynek éppen az a célja, hogy megfossza a gyermekeket a normális neveléshez, családhoz és élethez való joguktól. оформление дебетовой карты онлайн

Mi ideákban gondolkozunk – HVIM a Partizánban

Közpénzből folyt az MTV gálán az LMBTQP-propaganda

(24.hu – Szent Korona Rádió)