Nem találnak védőügyvédet Postának, senki nem akar vele közösködni

Posta Imre, ha nem is a fennálló államrendre, de a magyar nemzeti oldalra csupán megjelenésével nagy veszélyt gyakorolt, ugyanis magatartásával és kijelentéseivel sorozatosan szégyenbe hozta azt, az alapvetően normalitást képviselők egy részét pedig félrevezette. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatására irányuló cselekmények és emberölésre való felbujtás miatt állították elő Posta Imrét és két társát. Mivel tetteik büntetési maximuma meghaladja az 5 évet, továbbá fogva tartják őket, kötelező számukra az ügyvédi képviselet. Azon esetekben, ha a terhelt nem tud, vagy nem akar saját ügyvédi képviseletet megteremteni, akkor kirendelt ügyvédet biztosítanak a gyanúsított számára. Postáék esetében is ez a helyzet áll fent, ugyanakkor tettük elmebeteg volta, és az erőteljes terhelő bizonyítékok miatt senki nem kívánja elvállalni a védelmüket, ezeddig már két kirendelt ügyvéd is visszamondta a védelmüket. Mindketten arra hivatkozva tették ezt meg, hogy nincs gyakorlatuk az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatása bűncselekményben, ugyanakkor a Magyar Nemzet információi szerint “a kihátrálás mögött valószínűleg az húzódik meg, hogy az ügyvédek gyorsan rájöhettek, a Posta Imre elleni gyanúsítás valóban igen megalapozott, már-már vádszintű.”

Posta nem az őszi botrányvideójukban buzdította először esztelen gyilkolásra híveit, ugyanis egy tavaly januári blogbejegyzésében a következőképpen fogalmazott: „Bírókat akarok látni a Dunán úszóversenyezve az ügyészekkel és a politikusmaffiával karöltve Mohács felé félúton. Olyan nagy kérés ez? Szervezkedjetek, és kapjatok már el pár mocskos bűnözőt! Példát kell statuálni! Rég ideje volna. Minden szó el lett már mondva, ezekkel nincs miről tárgyalni. Hullazsákba velük!”

(Magyar Nemzet nyomán Szent Korona Rádió) 

Mi Magunk – Posta Imre elvitelétől a hiteles “gyurcsányozásig”