A Dél-afrikai Köztársaság bevezetné a többférjűség intézményét

A dél-afrikai országban, míg a feketék részéről erőteljes rasszizmus tapasztalható, igen liberálisok a szexualitással kapcsolatos törvények: teret engedtek a homoszexualitásnak. Jelenleg a többférjűség legalizálásáról folytatnak tárgyalásokat.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

A törvénytervezet éppen megfogalmazás alatt van, a “szakértők” azt vizsgálják, hogy miként lehetne engedélyezni az aberráció újabb fokozatát. A lakosságnak jelenleg még meghagyták a lehetőséget, hogy véleményüket kifejezzék a törvénytervezettel kapcsolatban, de jól tudjuk, hogy kirekesztő és gyűlölködő lesz az, aki felszólal ellene.

Az új törvény azonban nem “csak” a nőknek és nem “csak” a többférjűséget engedélyezi majd, hanem előreláthatólag mindenféle poligám szexuális devianciának teret kívánnak engedni, nemi hovatartozástól és szexuális irányultságtól függetlenül.

A normalitást képviselők már számos kritikát fogalmaztak meg, ugyanakkor eddig úgy látszik, hogy nem hallgatják meg őket. Ami azonban a legsajnálatosabb, hogy innen egyenes út vezet a pedofília és a zoofília legalizálásához…

(Bibliatodo.com nyomán Szent Korona Rádió) 

A haldokló szivárvány – Dél-Afrika tragédiája

HND: A halál szaga – Afrika valódi arca