El sem kezdődött a csata, máris megfutott a Fidesz – “lemondott” a vasarnap.hu új főszerkesztője

A Fidesz valóban jobb részéhez sorolt vasarnap.hu élére frissen kinevezett új főszerkesztő “lemondott” a zsidó újságok médiatámadásainak hatására. Nem nagyon jön össze a “keresztény-konzervatív” kormányzás részéről a média hadviselés. Az ellenség első lövéseire szétszéled a had és visszavonulót fújnak. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Az egyébként már bizonyított és kiváló tollú Horváth Tamást, a frissen kinevezett főszerkesztőt “szélsőséges” nézeteivel, múltjával vádolták és szembesítették a Neokohn, illetve egyéb zsidó és balliberális médiafelületek. A fideszes rendszer ismét megmutatta valódi arcát, és hogy kik is uralkodnak valójában. Ahelyett, hogy támogatták és kiálltak volna mellette, vélhetően felszólították lemondásra.

A lemondást közlő közlemény:

“A Vasarnap.hu főszerkesztője, Horváth Tamás az elmúlt órában lemondott tisztségéről. Vele együtt távozik a szerkesztőségből augusztus 12-ei hatállyal külsős szerzőnk, Kassab Adonis is.

Hitünkkel és küldetésünkkel, ahogy eddig sem, úgy a továbbiakban sem fér össze semmiféle gyűlölet. Értékrendünkkel ellenkezik minden, ami erre uszít.”

Zárul a közlemény, azonban egy olyan bibliai idézetet raktak a végére, amit nagyon nem sikerült elsajátítaniuk: „Ha kitartotok tanításomban, valóban tanítványaim lesztek, megismeritek az igazságot, és az igazság szabaddá tesz benneteket.” 

(Szent Korona Rádió)