Kifülyülték a színházi buzulást, amire még a színész van felháborodva – üzenj neki Te is!

Fütyüléssel jelezte valaki a nézőtérről, hogy nem tetszik neki a színházi buzulás. Az eset a veresegyházi Mézesvölgyi Szabadtéri Színpad augusztus 11-i előadásán történt. Amint arról a Fidelio is beszámolt, hogy Bess Wohl Válaszfalak című darabjában van egy jelenet, amelyben két férfi csókolózik.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Az egyik néző ezt a látványt kifogásolta, és jelezte füttyel. Később ezt az előadás egyik szereplője, Nagy Dániel Viktor a közösségi oldalán a következő szavakkal kommentálta, ami tanúbizonyságot tesz arról, hogy szegény szerencsétlen liberális szarházi nem ért az egész világból semmit, és szerinte az a szintalatti, akinek nem tetszik a homoszexuális propaganda:

Üzenem annak a kedves nézőnek, aki fütyüléssel zavarja meg az előadást, ha férficsókot lát a színpadon, hogy ne járjon színházba. Nem kell, tényleg, egy szint alatt nem érdemes. Nem kell a nézőtérre is behozni a politikát, a kék plakátok retorikáját, és az ostobaságot. Mert ez nem véleménynyilvánítás, ez gyökérség. Köszönöm a kollégáim nevében is.

#Magyarország #2021 #Gratulálok #a #propagandához

Egyébként közben ezt a bejegyzését eltávolította.

(Index korrigálva Szent Korona Rádió)