Nyugaton is vannak még épeszűek – Kidobta boltjából a hisztérikus transzneműt a tulaj Amerikában

A magát nőnek képzelő biológiailag férfi azért ment be a boltba, hogy hisztizni kezdjen a tulaj által kitett “a transznemű nők nem nők” felirattal ellátott tábla miatt. Az idős Úr tartva az álláspontját néhány percig próbálta felvilágosítani a nőnek öltözött lényt, majd mikor látta hogy teljesen menthetetlen kidobta a boltjából. Úgy látszik, hogy a beteg USA-ban sem őrült még meg mindenki.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

A napokban kezdett el az interneten terjedni az a videó, amelyen egy magát transznemű nőnek gondoló ratyi egy Star Wars témájú boltban vitatkozik a tulajdonossal.

Az esethez Rod Dreher ismertette a kontextust a The American Conservative-ben: a férfi kihelyezett egy táblát a boltjában, melyen az állt “a transznemű nők nem nők” (kissé helytelenül persze, hiszen ő maga is nőnek nevezte őket). Ezt a táblát leszedte, mikor látta, hogy betért a boltjába egy ilyen kreatúra, aki társával együtt filmre vette az egészet, mint a videóban is elhangzik, azzal a céllal, hogy “megmutassa a világnak, milyen szörnyű ember” a bolt tulajdonosa.

“Maga teljesen hibbant. Maga nem nő. Nem úgy néz ki, és nem is úgy viselkedik, mint egy nő” – kontrázott erre a férfi. Az egész jelenet közel tíz percen keresztül tartott, és azzal végződött, hogy a “transzfóbnak” bélyegzett tulajdonos elküldte a boltból az aberráltat, miután többféleképpen is elmagyarázta neki, hogy mennyire hülye.

A videó alatt szinte az összes hozzászóló a bolttulajdonos pártján áll, írja a Mandiner.

Megerőszakolta és teherbe ejtette cellatársát egy magát transzneműnek valló férfi a kaliforniai női börtönben

Szivárványszínű fényekkel szentségtelenítettek meg egy amszterdami templomot a pride hónap alkalmából

(Kuruc.info – Szent Korona Rádió)