Pár órán belül kétszer is megerőszakolták a várandós nőt a “békés” bevándorlók Görögországban

A liberálisok szerint a bevándorlók békés szándékkal érkeznek európába és szükségük van a segítségünkre, amellyel folyamatosan visszaélnek. Íme csak egy példa a sok közül a kultúrális különbségekre és a migránssimogatás veszélyeire.

Eltöltenél egy egész hetet hozzád hasonlókkal?
Eleged van a balliberális hétköznapokból?
Jelentkezz a Vármegyés Ifjúsági- és Gyerektáborba!
Már csak pár hely maradt.

A fiatal, kétgyermekes és jelenleg harmadik gyerekével várandós édesanya azért ment be a városba, hogy megjavíttassa a telefonját. Az utcán azonban találkozott egy afgán bevándorlóval, aki egy ideig sétált vele, majd egy kieső helyre vitte és megerőszakolta.

A sokk hatása alatt álló anyuka ezek után két pakisztáni segítségét kérte, akik ahelyett, hogy segítettek volna, a zaklatott nőt az alagsori lakásukba vitték, ahol már várt rájuk egy harmadik férfi, akivel együtt csoportosan megerőszakolták a fiatal nőt.

A szomszédok meghallották a nő segélykiáltásait, és kimentek az erkélyre, hogy megnézzék, mi történik, ki hív segítséget. Ennek hatására, és attól tartva, hogy a rendőrség hamarosan megérkezik, az elkövetők elengedték a nőt a lakásukból.

Az egyes sajtóhírek szerint enyhén szellemi fogyatékos nő végül a helyi kórházba ment, jelentette az esetet, a rendőrséget pedig a lakáshoz irányította, ahol letartóztatták a három pakisztáni bevándorlót.

A lakásban az egyik, 25 éves illegális bevándorló ruháit lefoglalták, mivel tartalmazta az egyik férfi DNS-anyagát. A három férfi ellen vádat emeltek, a negyediket pedig továbbra is keresik, és a hírek szerint a görög rendőrség kiterjedt nyomozást folytat az első erőszakos afgán ellen.

A három pakisztáni férfiból kettőt előzetes letartóztatásba helyeztek, a harmadik társuk szabadlábon védekezhet.

TL: „Mintha a bevándorlóknak több joga lenne, mint a magyaroknak”

Az iszlámmal szemben megvédendő felvilágosodás eszméi?!

(elemi.hu – Szent Korona Rádió)