Vonulásos demonstrációval hívja fel a figyelmet a MÖM, Mi Hazánk és a Betyársereg Monoron a cigánybűnözésre

Demonstrádiót tart a Magyar Önvédelmi Mozgalom és a Mi Hazánk Mozgalom a Betyársereg közreműködésével 2021. június 13-án, 15 órakor Monoron a Piac téren, melyen kérik, hogy minden közbiztonságért aggódó hazafi vegyen részt. A rendezvénnyel az egyre szaporodó cigánybűnözére kívánják felhívni a figyelmet.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

Hazánkban gyakorlatilag már minden napra jut egy életellenes bűncselekmény, amely megrázza a hazai közvéleményt.
Az elmúlt napokban Monoron egy tapétavágó késsel végeztek egy idős férfival a saját otthonában. A húsz vágásból az egyik végzetes volt, amely elmetszette az férfi nyakán a  gégeporcot. Az eset sajnos nem egyedi, sőt napjainkban már futószalagon történnek a magyar társadalom munkában megőszült állampolgárainak a sérelmére elkövetett, kegyetlen bűncselekmények.
Szomorú tapasztalatunk, hogy a törvény nem a kellő szigorral lép fel az elkövetőkkel szemben és nem ritka, hogy a kegyetlen bűnözők egy súlyos bűncselekmény elkövetését követően is köztünk járva tovább terrorizálják honfitársainkat. Erre aktuális példa, hogy a Jászapátiban történt lincselés elkövetői is még mindig szabadlábon vannak, mivel az általuk elkövetett súlyos életellenes bűncselekményt a rendőrség csupán egy könnyű testi sértésnek és garázdaságnak minősítette, miközben az idős áldozat csupán az Isteni gondviselésnek köszönheti, hogy még életben van.
A tényt azonban tovább már nem lehet leplezni, hiszen napjainkban mindenki számára egyértelmű, hogy a bűnesetek elkövetői egy-két kivételtől eltekintve az esetek 99 százalékában a hazai cigányság tagjai közül kerülnek ki. A drogtól és egyéb bódítószerektől eltorzult tudatú démoni teremtmények számára napjainkban már nem létezik korlát, miközben prédára lesve vadásszák újabb és újabb áldozatukat.
A szörnyű bűnesetek kapcsán pedig minden esetben felmerül mindazoknak a helyi politikai vezetőknek és bűnszervezeteket működtető egyéneknek a felelőssége is, akik a jelentős hatalmi és anyagi hasznuk miatt tartják fenn a napjainkra már végzetessé fajult borzalmas állapotokat. Mi pedig a társadalmunkért aggódó és a tettrekészség jegyeit még magunkban hordozó állampolgárok ezt nem tűrhetünk tovább! Ezért az elkövetkezendő időszakban – ha kell akkor az egész országot járva – demonstrálunk majd az elviselhetetlenné vált cigánybűnözés miatt.
Ennek a társadalmi rend helyreállításáért folytatott küzdelemnek lesz az első állomása Monor, a legutóbbi kegyetlen bűncselekmény városa, ahol a meghirdetett demonstráció keretében együtt vonulunk a gyilkosság elkövetésének helyszínére.
Ezúton kérem a közbiztonságért aggódó honfitársaimat, hogy csatlakozzanak a 2021. június 13-án, 15 órakor Monoron a Piac térre meghirdetett demonstrációhoz.
Mondjunk nemet együtt a cigánybűnözésre! Összefogva és határozott erőt felmutatva üzenjük meg, hogy eddig és nem tovább!
László Attila Tibor
MÖM vezető
(Szent Korona Rádió)