Óriási profitot termelt Gődénynek és Lenkeinek a “kamuvírus”

Megháromszorozta a profitot a Gődény György érdekeltsége alatt álló Nutriversum nevű, étrendkiegészítőket és vitaminokat forgalmazó cég és a vírusszkeptikus dr. Lenkei Gábor üzletének forgalma is 60 százalékkal nőtt a járvány kezdete óta.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

Forrás: Ripost

Lenkei Gábor a járvány tavalyi megjelenésekor többek között azt mondta több mint kétszázezer követőjének a Facebookon, hogy „belefeküdhetek egy kád koronavírusba, akkor sem lesz semmi bajom”. A tízezerszámra megosztott bejegyzéseiben az állt, hogy csak a média hazugsága, hogy a vírusok veszélyesek. Szerinte a nagy dózisban felvett különböző vitaminok simán megvédenek a vírustól. Dr. Lenkeinek anyagi érdeke is fűződik az ilyen állításokhoz, ugyanis egy vitaminokat forgalmazó cégcsoport tulajdonosa. Cégcsoportjának profitja a lap szerint tavaly több mint 2,5-szeresére nőtt:

Lenkei érdekeltségei 387 millió forint nyereséget értek el, és mintegy 400 millió forint osztalékot vett fel belőlük a tulajdonos.

A G7 megnézte az egyik cég beszámolóját, ebben egyenesen a „Covid-19 koronavírus világjárványt” nevezik meg az üzlet felfutása mögött, pedig Lenkei nyilvános megszólalásaiban „koronavírus-átverésként” hivatkozott a világjárványra, a koronavírust „aktuális celebnek” nevezve.

A lap szerint egy másik ismert vírusszkeptikus, Gődény György szerepvállalása is milliárdos árbevétel-növekedéshez segített egy étrend-kiegészítőket forgalmazó céget. Gődény a Partizán által feltárt, az államot százmilliókkal megkárosító kamupárt-üzlet egyik főszereplője volt.

Gődény később a Nutriversum nevű, étrendkiegészítő- és vitaminüzletben utazó cég szakértőjeként és reklámarcaként tűnt fel, több százezres, akár milliós nézettségű YouTube-videókban.

Forrás: Privátkopó

A Nutriversum árbevétele a járvány előtti évben, 2019-ben 600 millió forint volt,

tavaly azonban közel háromszorosára, 1,77 milliárd forintra nőtt.

A Nutriversum Gődény szereplésével készült reklámjai miatt ősszel indított vizsgálatot a GVH, mivel azok alkalmasak lehetnek a fogyasztók megtévesztésére.

Miért támadta meg Gődény György a Mi Hazánk Mozgalmat? – TL kérdésekre válaszol

Kicsoda is Gődény György, akinek isszátok a szavait járvány ügyekben?!

(Kuruc.info – Szent Korona Rádió)