Rájött a rendőrség, hogy jogtalanul foglaltak le zászlókat a tavaly májusi kegyeleti megemlékezésen

Törvénytelenül vett el zászlókat a rendőrség a HVIM, a Mi Hazánk Mozgalom és a Mi Hazánk Ifjai tagjaitól a tavaly májusban rendezett kegyeleti megemlékezésen, melyet az ott meggyilkolt fiatalok tiszteletére szerveztek. 10 hónap alatt sikerült a karhatalomnak is ráébrednie, hogy ideje visszaszolgáltatni az ok nélkül elkobzott zászlókat a jogos tulajdonosoknak.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

Jogellenesen büntetett és kobzott el zászlókat a rendőrség a Mi Hazánk Mozgalom kegyeleti megemlékezésén. Ezért Nagy Attila, a Mi Hazánk Mozgalom budapesti elnöke, Vékony Csongor, a Mi Hazánk Ifjainak elnöke, Balogh Bence, a HVIM Budapesti Tagszervezetének vezetője és dr. Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője, mint érintettek, ma sajtótájékoztatót tartottak az ügyben.

Mint ismeretes, tavaly májusban szervezett kegyeleti megemlékezést a Mi Hazánk Mozgalom az országos cigány önkormányzat székháza elé a Deák téri kettős gyilkossággal összefüggésben. Akkor a rendőrség többeket megbüntetett, illetve zászlókat és egyéb tárgyakat koboztak el.

Az elkobzott tulajdonokat azonban sikerült visszaszerezniük, az alábbi videóból további részletek derülnek ki:

Jogellenes rendőri fellépés, vegzálás és lefoglalás a kegyeleti megemlékezésen

(Kuruc.info – Szent Korona Rádió)