Agyi chip és robotizált világ – Ez a jövő, ha Elon Muskon múlik

A technokraták által Istenként tisztelt Elon Musk agyba ültethető chipet fejleszt, robotizálná és műholdak ezreivel venné körül a világot, ezzel próbálná eltörölni a még megmaradt emberi identitást.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

Elon Musk az amerikai technokraták úttörő példaképe ismét a létrontást próbálja minden módon a technológia segítségével kieszközölni. Legutóbb akkor kaptuk fel a fejünk neve hallatán, amikor robot nevet (X Æ A-12 MUSK) szeretett volna adni fiának, akit ráadásul barátnőjével gendersemlegesnek nevelnek.

A magát modern kori pápának képzelő milliárdos ezúttal azt találta ki, hogy ültessenek chipet az emberek agyába az ott fellépő betegségek gyógyításának ürügyén. Normál gondolkodású, épeszű ember nyilván nem gondolja ragyogó ötletnek, hogy ilyen módszerekkel változtassák “cyborgokká” az emberiséget, mert ez csak az első lépés afelé. Az ilyen technológiai újításokkal – mint a Neuralink – teszik tönkre az egyetlen, még valamennyire épen maradt identitást, az emberi identitást.

Musk a mesterséges intelligencia fejlesztésével és annak ránk erőltetésével folytatja tovább a létrontását, melyet az OpenAI nevű cége vitelez ki. Ezzel nyilván az a céljuk, hogy létrehozzák azokat a “szuper-embereket”, akik minden tekintetben felülmúlják az emberi tulajdonságokat, és halhatatlanok lesznek, így a hagyományos értelemben vett emberre nem is lesz szükség. Különösen károsak lehetnek az ilyen túlokosított eszközök látva, hogy az emberek döntő többségét már ma is az okostelefonjuk irányítja.

A Starlink projektjével műholdak ezreit lőnék az űrbe, ezzel próbálva egy “okos világot” létrehozni, ami a mesterséges intelligenciával karöltve a teremtett világot tönkretéve fog az emberi identitás eltörléséhez és a megszokott tulajdonságok elértéktelenedéséhez vezetni.

Elon Musk egyre több technológiai innovációt hoz létre, melynek nagy része teljesen felesleges, sőt káros a hagyományosan értelmezett emberiség létére nézve és az ilyesmi törekvésekkel újabb és újabb löketet ad a tudománynak nevezett létrontó ellenvallásnak.

(Portfolio.hu nyomán Szent Korona Rádió)

Elmebeteg modern világ, Elon Musk gyerekének neve: X Æ A-12 MUSK