Niedermüller Péter ígéretet szegve a zeneiskolásoknak szánt épületet átjátszotta az SZFE-s zendülők javára

Budapesten a VII. kerületben a Damjanich utcában kapott volna új épületet a 600 diákot foglalkoztató Molnár Antal Zeneiskola, ugyanakkor a számukra felújított ingatlant Niedermüller Péter a Színművészetin az új vezetést elutasító, a baloldalhoz köthető egykori vezetők köré szerveződő csoportnak adta oda. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

Az erzsébetvárosi ingatlant még pár évvel ezelőtt kezdték el felújítani azzal a céllal, hogy a zeneiskola új épületet kaphasson, ugyanis jelenleg nyolc különböző telephelyen működik. A kerület a 2020-as önkormányzati választásokon azonban a baloldali Niedermüller Péter kezébe került, és őt úgy látszik, hogy fikarcnyit sem érdeklik a gyerekek igényei és oktatási körülményei, ellenben egy most szerveződő baloldali csoportosulással.

Szemendri Gábor, a Molnár Antal Zeneiskola igazgatója azt nyilatkozta, hogy teljesen váratlanul érte a polgármester döntése, főleg hogy az önkormányzati választás után azonnal felkereste a hivatalát elfoglaló polgármestert. A pedagógus méltatlannak tartja, hogy a baloldali városvezetés ilyen helyzetbe hozta az iskola 600 tanulóját.

A baloldali aktivistahálózat egyesületét támogató Várkonyi Zoltán Alapítvány meglehetősen gyanús körülmények között nyerte meg az ingatlan bérlésével kapcsolatos pályázatot. Mint később kiderült, az elbírálás szempontjait úgy alakították, hogy az a későbbi nyertesnek kedvezzen: példának okáért plusz hat pont járt azért, ha a pályázó képzőművészeti, színházi vagy táncművészeti besorolású tevékenységet folytat majd az ingatlanban. Arról nem is beszélve, hogy a pályázat győztesének alig több, mint 600 ezer forintot kell fizetnie az épület használatáért, ami meglehetősen kevésnek tűnik – közölték.

Niedermüller Péter miután felkérdezték, a szokásos baloldali hazugsággyárat vette elő. Eleinte azzal próbált védekezni, hogy nem tudott arról, milyen szándékai voltak az előző vezetésnek az ingatlannal. „2019 októbere után egészen biztos, hogy semmiféle döntés nem született. 2019 októbere előtt, ha született bármiféle döntés, arról nincsen semmilyen írásos nyom” – nyilatkozta a polgármester, ami nem bizonyult jó stratégiának, hiszen pillanatokon belül előkerült több olyan dokumentum is, amely ennek az ellenkezőjét bizonyította.

A csalódott iskolavezetők egy feliratot festettek fel az épület elé a járdára tiltakozásképpen, és egy online petíciót is elindítottak.

A tiltakozók hozzátették: “Niedermüller Péter DK-s polgármester az utcára tett 600 diákot azért, hogy helyszínt biztosítson a politikai csoport aktivistaképző tevékenységéhez.”

Úgy látszik, hogy nemcsak a fehér, heteroszexuális keresztények a rémisztő képződmények, akiket el kell lehetetleníteni, hanem a tanulni kívánó gyerekek is.

(888.hu nyomán Szent Korona Rádió) 

Az őszinte Niedermüller és a szemfényvesztő (ál-)jobboldal esete

Videóval: A HVIM egy döglött patkánnyal ajándékozta meg Niedermüllert a hivatalában

Mi Magunk Vlog: Niedermüller patkányától a mexiten keresztül a szektásokig